Félix
Friss
Tömegek tiltakoznak Hongkongban a kínai kiadatási egyezmény ellen // Telitalálat volt a hatos lottón // Húszi dróntámadás ért egy szaúdi repülőteret // Változik a vonat- és autóbusz-közlekedés pünkösdkor // Babos Tímea Roland Garros-győztes párosban // Őrizetbe vettek több tucat tüntetőt Kazahsztánban //

MÉG TÖBB HÍR

Bárányfelhők a Mátrában

blogok
Élő Bolygó Blog
Villámárvizek kezelésére készült magyar okostelefon-alkalmazás
Az alkalmazás segíti a villámárvizek elleni védekezést.
Családban marad!
Sokszínű apaság - Interjú Léder Lászlóval, az Apa Akadémia alapítójával
„Az első lépés: kimondani, hogy szükség van az apákra” – vélekedik Léder László pszichológus, az Apa Akadémia vezetője, aki idén is csatlakozott a Ficsak Apák napi rendezvényéhez.
Király Nóra
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Jelölt-casting újratöltve
Az ellenzéki pártok főpolgármester-jelölti előválasztása a kezdetektől fogva valahol a tragikomédia és a bohózat műfajainak határán billeg.
Lánczi Tamás
Alaptörvény blog
Milyen betegségre gyógymód az Alaptörvény? – Gondolatok a miniszterelnök megfenyegetésének jogi hátteréről
Egy megközelítés szerint az Egyesült Államokban statisztikailag a legveszélyesebb hivatás az elnöké. A végrehajtó hatalom feje nem csupán szervezett szélsőséges csoportok, magányos örültek, hanem verbális értelemben az ellenzék és újabban egyre módszeresebben a média céltáblájaként is szolgál.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Vége a történelem végének
A 21. század elején mélyül az ellentét a globalista és a lokalista erők között.
Békés Márton
Látószög - Schmidt Mária blogja
Beletörődés
A német hivatalos politika nem száll szembe a muszlim antiszemitizmussal. Helyette azt tanácsolja, a zsidók nyilvános helyen ne viseljenek kipát.
Frank Füredi
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)