Tekla
Friss
Borús vasárnapunk lesz némi derűvel // Két településen rendeznek időközi önkormányzati választást // Banán közé rejtve találtak kokaint Amerikában // Öngyújtóval „vágtak le” egy halni készülőt a rendőrök // Videón láthatja egy szatír elfogását //

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
És még csak a lé sem érdekes, inkább az elpazarolt tehetség!
Azt azért meg kell hagyni, valami elég jól csinál Dzsudzsák Balázs! Szorosan tartja magán a média állandó érdeklődését, zseniális a marketing és PR zsugája. Meg az sajnálatos események utáni furcsa magyarázkodása, a hirtelen meggondolatlanságok, a sírás, az indokolatlan hőbörgése, meg a többi szentimentális nevetségessége!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Élő Bolygó Blog
Egyre több a környezetbarát autó az utakon
Napról napra egyre több elektromos autó közlekedik a hazai utakon. Az előrejelzések szerint népszerűségük a következő években tovább nő.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Kár a tegnapiért, főleg így
Jó lenne arra gondolni, hogy Danko Lazovics lelépése és a BATE elleni Európa Liga vereség között nincs összefüggés! A MOL Vidi vezetése nagyon figyelt arra, hogy a körülményekhez, az igényeikhez képest jó minőségű játékosok kerüljenek a magyar élcsapat keretébe!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Kint is Gyurcsány, bent is Gyurcsány
A bevándorláspárti Sargentini-jelentés politikai hullámait nem a vlogger-influencerek, visszavonuló politikusok és új reménységek, hanem Gyurcsány Ferenc lovagolta meg.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Van élet a dinó falatkán túl!
Kicsi kortól kezdve kell megszerettetni a gyerekekkel a főzést és azt, hogy minőségi, egészséges ételeket vegyenek magukhoz
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Az Európa Tanácsnak fogalma sincs a határvédelemről és relativizálja az illegális tömegmozgás veszélyeit
A strasbourgi székhelyű Európa Tanács ugyan nem uniós szerv, de mint tudjuk, szeretnek kötelékben mozogni az EU intézményeivel, ha nemzeti, konzervatív kormányok megregulázása van terítéken. Legfrissebb jelentésük megbélyegzi a határvédelmi intézkedéseket, bár helyenként kénytelen elismerni a magyar kormányzat és a hatóságok törekvéseit.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Szeptember tizenegy háromszor
Miért fontos dátum szeptember 11-e nekünk magyaroknak, a németeknek és nem utolsósorban a világnak?
Schmidt Mária
Látószög - Schmidt Mária blogja
Európa németizálása
Merkel döntött. Úgy döntött, elérkezett az ideje annak, hogy nyíltan átvegye az Európai Unió irányítását és ezzel német vezetés alatt egyesítse Európát.
Schmidt Mária

VIDEÓ

Nyílt nappal indította új évadát a Nemzeti Színház

RIDIKÜL