Mária
Friss
Gázolás miatt késnek egyes vonatok a Budapest-Debrecen vonalon // Kémkedéssel vádolnak egy bebörtönzött emberi jogi aktivistát Iránban // Putyin kész találkozni Kim Dzsongunnal // Közel félmilliárdos logisztikai beruházás kezdődik Nagymányokon //

blogok
Élő Bolygó Blog
Varjak gyűjtik a szemetet egy francia vidámparkban
A szárnyas segítők „alkalmazásával” az a park munkatársainak a látogatók szemléletét igyekeznek formálni.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Meg van a továbbjutás, a többi meg senki nem érdekel Itthon!
Továbbjutás! Ezt kell kiemelni a MOL-Vidi Malmö elleni BL visszavágó mérkőzésével kapcsolatban! Kemény meló volt a látványt feldogozni, nyilván innen azt kell nézni, hogy sikerült lehozni a 90 percet különösebb veszteség és csak két, mondhatni izmosabb svéd helyzettel!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Végre egyszer ők sírjanak már!
Jaj, ez a svédek elleni sorsdöntő mérkőzések annyira idegesítőek! A magyar sportban egy jó pár fordulatot beletettek, és nem a mieink javára! Ettől olyan a feszkó, pedig a MOL Vidi Malmő elleni idegenbeli 1-1 elég jól szólt, akár biztonságos is lehet!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Tudományos szocializmus
Egy orvos, egy történész és egy kémikus Rákosi és Kádár szolgálatában. A Kommunizmuskutató Intézet életrajzi adatbázisát frissítette a szerző jelen írásával.
Szabó Ákos
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Gyűlöletcsapda, avagy a kulturkampf margójára
Ha valamire, a magyar belpolitikára hajszálpontosan illik Carl Schmitt klasszikus ellentétpárja. Barát vagy ellenség, mondja Schmitt, végül erre csupaszodik minden, tartósan harmadik szerep.
Galló Béla
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kommunizmus és cionizmus
Karl Marx és Moses Hess - két filozófus, akiknek tanai kommunizmus és cionizmus néven államalakító tényezőkké váltak a XX. században. Az eredetüket, közös és eltérő vonásaikat ismertetjük.
Pelle János
Családban marad!
Közöttünk
Egy felmérés szerint a családok 85%-ában a 6 év alatti kisgyerek átmenetileg vagy rendszeresen együtt alszik a szülőkkel. Nem tudom igaz-e, de nagy kérdés szülői körökben: együtt vagy külön?
Hernády Zsolt
Alaptörvény blog
A gyermekek alkotmányos védelméről
A szexuális kisebbségek véleménynyilvánításhoz való joga ütközhet a gyermekek jogaival. A magyar Alaptörvény védi a gyermekek jogát a megfelelő testi, szellemi és erkölcsi fejlődéshez.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

VIDEÓ

Idén Tátrai Tibor kapta a Petőfi Rádió zenei életműdíját

RIDIKÜL