Vilmos, Viola, Vilma
Friss
Kamion szakította át szalagkorlátot az M1-esen // Fuldokló gyermek életét mentették meg rendőrök // Felhősen napos idő vár ránk //

blogok
Élő Bolygó Blog
Az antarktiszi kőzet emelkedése stabilizálja a jégtakarót
Az antarktiszi kőzetekkel kapcsolatos friss felfedezés a tudósokat is meglepte.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Jelentjük: a Kominform él és virul
A brit The Guardian publicistája arra biztatja az Európai Uniót, hogy zárja ki Magyarországot a közösségből.
Lánczi Tamás
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Jobb lett volna csendben lelépni
Ez azért nagyon az élet sűrűje! Keményebb, mint egy hét Bear Grylls-el és az ő ejtőernyő zsinórjával a legdudvább, legzorallabb helyszínen! Ahová már a térerő sem ér el! Ez a magyar foci válogatott témája!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Velünk élő ÁVH
Köztünk él az ÁVH III/III-as osztályvezetője és a Kádár-per egyik ávós vizsgálótisztje. 1956/57-ben mindketten ugyanabban a karhatalmista ezredben szolgáltak.
Békés Márton
Családban marad!
Újrakezdeni
Van valami szomorú az újrakezdésben. Próbáltuk korábban is, de nem sikerült. Pedig kezdeni vidáman is lehet, tele friss reményekkel. Mi magyarok történelmi búskomor újrakezdők vagyunk.
Hernády Zsolt
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Hajrá Horvátország!
Régen úgy tartották: a jugoszláv labdarúgók csodálatos pasik, de rém ingatag a lelkük! Tito marsall országa szétszakadt, a maradék részek játékosaira ugyan ez volt rásüthető! Ha jó volt a kedvük, össze-vissza verték még a legkeményebb ellenfelüket is, de ha úgy jött a gondolat a fejükbe, simán zakóztak Grönland legjobbjaitól.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
Szemben a nagyvárosi lét egyik kortünetével – a fedél nélküliek helyzetének alkotmányos rendezése
2009-ben három személy az MSZP nevében ezer-ezer forintot kínálhatott az ebédért sorban álló hajléktalanoknak, ha megengedik lefénymásolni a személyi igazolványukat. Mivel az érintettek teljes kiszolgáltatottsága egyúttal a bűn melegágyává is vált, nem véletlen, hogy a két évtizedes Demszky-éra egyik hagyatékaként itt maradt „homeless-ek” problémájával 2010 óta folyamatos küzdelem zajlik. A Bajkai István által jegyzett legújabb javaslat és az ezt követő Alaptörvény-módosítás szintén előremutató és alkotmányos értelemben is adekvátnak tekinthető.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Marx és a keresztények
A Németországban zajló Karl Marx 200 emlékévről, annak rendezvényeiről és az ateizmus megszületéséről, az erre adott keresztény válaszokról szól az írás.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)

RIDIKÜL