Jácint
Friss
Lesz, aki megázik a pénteki melegben // Emelkedett a gázolaj ára // Újra járható az M5-ös autópálya Kecskemét közelében // Változik a vonatközlekedés augusztus 20-án // A kirívóan alacsony vízállás miatt riadót fújtak a Duna egyes szakaszain //

blogok
Élő Bolygó Blog
Apad a Duna: már az Ínség-szikla is előbukkant
Alacsony a Duna vízállása Budapestnél, már az Ínség-szikla is kilátszik.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Az első körös Ronaldos, Lopeteguis kérdés válaszára még egy kicsit várni kell!
Dupla kérdéssel indult az európai labdarúgó Szuper Kupa! Hogyan néz ki a Real Madrid Ronaldo nélkül, és hogy tényleg akkora ász-e Julen Lopetegui edző? Tényleg megérte a klubnak és szövetségnek olyan jól összeveszni a vb előtt, amitől még most is szégyellik magukat a résztvevők!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
A migráció lassan felemészti a svéd jóléti államot
A mindennapi híradásokban gyakorta hallhatunk-olvashatunk arról, hogy miként is élnek vissza a menedékkérő és letelepedett migránsok az őket fogadó államok jóindulatával.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Véleményterror Svédországban
Szűk egy hónappal a parlamenti választások előtt a kormányzó svéd szociáldemokraták megkezdték a Facebook cenzúrázását.
Lánczi Tamás
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Meg van a továbbjutás, a többi meg senki nem érdekel Itthon!
Továbbjutás! Ezt kell kiemelni a MOL-Vidi Malmö elleni BL visszavágó mérkőzésével kapcsolatban! Kemény meló volt a látványt feldogozni, nyilván innen azt kell nézni, hogy sikerült lehozni a 90 percet különösebb veszteség és csak két, mondhatni izmosabb svéd helyzettel!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Tudományos szocializmus
Egy orvos, egy történész és egy kémikus Rákosi és Kádár szolgálatában. A Kommunizmuskutató Intézet életrajzi adatbázisát frissítette a szerző jelen írásával.
Szabó Ákos
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kommunizmus és cionizmus
Karl Marx és Moses Hess - két filozófus, akiknek tanai kommunizmus és cionizmus néven államalakító tényezőkké váltak a XX. században. Az eredetüket, közös és eltérő vonásaikat ismertetjük.
Pelle János
Családban marad!
Közöttünk
Egy felmérés szerint a családok 85%-ában a 6 év alatti kisgyerek átmenetileg vagy rendszeresen együtt alszik a szülőkkel. Nem tudom igaz-e, de nagy kérdés szülői körökben: együtt vagy külön?
Hernády Zsolt

RIDIKÜL