Kristóf, Jakab
Friss
Változik a 3-as és 69-es villamos menetrendje // Baleset miatt lezárták az M1-es autópályát // Motoros vesztette életét Seregélyes külterületén // Újra teljes vonalon járnak a vonatok Miskolc és Hidasnémeti között // Online HÉV-jeggyel lehet utazni a Hungaroringre // Öngyilkos merénylő robbantotta fel magát Kabulban // A használt járművek piacát is felpörgeti a nagycsaládosok autótámogatása //

MÉG TÖBB HÍR

Táncház, koncertek és kerekasztal-beszélgetések várják a látogatókat Tusványoson

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Fogalmaink gyengéd bája – avagy a jog uralma
A „jog uralma” nem alakul ki csak úgy, magától, vagy valamiféle egyszeri alkotmányozási aktus eredményeként. Története, hagyományai vannak.
Maczkó Ú. Róbert
Alaptörvény blog
Az ENSZ tervezet egyfajta kommunista újraelosztást szorgalmaz?
A nemzetközi szervezet egészségügyi terve az állampolgároktól venné el mindazokat a vívmányokat, amit aztán térítésmentesen bocsátanák harmadik országbeli bevándorlók rendelkezésére...
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Árral szemben
A Fordul a szélt olvasva egy hiánypótló, rendkívül gazdag tudásanyag tárul elénk izgalmas és olvasmányos köntösbe bújtatva.
Fekete Rajmund (történész)
Családban marad!
„Eső után szebben virít a mező!” - Július 13-án a Nagymamákat ünnepeljük
Hivatalosan a Nagymamák Világnapja minden év július 13-ára esik. Nálunk leggyakrabban május első vasárnapján, az Anyák Napjával együtt szokás ünnepelni.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
A globális kultúrharc, avagy miért van igaza Putyinnak, és miért nincs
Vlagyimir Putyin alaposan megbotránkoztatta a fősodorhoz tartozó nyugati médiát a Financial Timesnak a G20-ak legutóbbi értekezletén adott interjújával.
Frank Füredi
Élő Bolygó Blog
Erdőökológusok vadítják vissza az erdőket egy természetvédelmi programban
Magyarországon is található egy nagyon kicsi „őserdőfolt”.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)