logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kórházban ápolják a thaiföldi barlangrendszerből kimentett fiúkat

Mentőautóba helyeznek egy kimentett fiút a Tham Luang-barlang bejáratának közelében 2018. július 8-án, amikor megkezdték a június 23-án edzőjével a barlangban eltűnt ifjúsági labdarúgócsapat kimentését az észak-thaiföldi Csiangraj tartományban fekvő Maeszaiban (MTI/EPA/Csiangraj tartomány közönségkapcsolati irodája)
Thaiföldi rendőrök és katonák biztosítják a Tham Luang-barlang bejáratához vezető utat (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A mentésben részt vevő thaiföldi rendőrök sisakjai (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A sziklafúrás lehetőségeit vitatják meg szakemberek az esővízzel elárasztott Tham Luang barlangban rekedt tizenkét diák és edzője kimentésére végzett művelet közben az észak-thaiföldi Csiangraj tartományban fekvő Maeszaiban (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A barlangba betört víz által a külvilágtól elzárt csapat tagjai közül az előző nap négyet már sikerült felszínre hozni (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Thaiföldi rendőrök a Tham Luang barlangban rekedt tizenkét diák és edzőjük kimentésére létesített táborban (MTI/EPA/Pongmanat Tasziri)
A 11 és 16 év közötti gyerekekből, illetve 25 éves edzőjükből álló, 13 fős csoport június 23-a óta raboskodik a monszuneső miatt elárasztott barlang fogságában. A mentőakcióban 13 külföldi és öt thaiföldi búvár segíti a bajba jutott fiatalokat (MTI/EPA/Pongmanat Tasziri)
A sziklafúrás lehetőségeit vitatják meg szakemberek az esővízzel elárasztott Tham Luang barlangban rekedt tizenkét diák és edzője kimentésére végzett művelet közben (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A thaiföldi haditengerészet 2018. július 7-én közreadott felvételén oxigénpalackokat visznek az esővízzel elárasztott Tham Luang barlangban, az ott rekedt tizenkét diák és edzője kimentésére végzett művelet közben az észak-thaiföldi Csiangraj tartományban fekvő Maeszaiban (MTI/EPA/Thaiföldi haditengerészet)
A mentőegységek július 2-án találtak rá a június 23-án eltűnt ifjúsági focicsapat tagjaira és edzőjükre a Bangkoktól ezer kilométerre, északra fekvő barlangrendszerben. A mentőmunkálatok során búvárok oxigénpalackokat helyeznek el a barlangban, a több kilométeres, tervezett mentési útvonal mentén (MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A thaiföldi haditengerészet 2018. július 7-én közreadott felvétele egy mentőcsapat tagjáról az esővízzel elárasztott Tham Luang barlangban (MTI/EPA/Thaiföldi haditengerészet)
(MTI/EPA/Thaiföldi haditengerészet)
(MTI/EPA/Thaiföldi haditengerészet)
A thaiföldi haditengerészet 2018. július 7-én közreadott felvétele katonákról az esővízzel elárasztott Tham Luang barlangban (MTI/EPA/Thaiföldi haditengerészet)
(MTI/EPA/Thaiföldi haditengerészet)