Zsigmond
Friss
Elloptak egy buszt Szegeden // Lőfegyverrel és lőszerrel éltek vissza // Felborult egy lakóautó az M5-ös Szeged felé vezető oldalán // Ki kellett volna zárni Gyárfás Tamás ügyvédjét a Fenyő-gyilkosság eljárásából // Halálos baleset történt az M2-esen // Újabb ingyenes európai utazási pályázatot hirdetettek fiataloknak // Hidvéghi: A bevándorláspárti baloldal azért támadja Salvinit, mert sikerült megvédenie a határokat //

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A migrációs kiskapukról is döntünk 26-án!
A kampány hajrájában a bevándorláspárti politikusok egyre fogadkoznak, hogy ők nem akarnak egyetlen illegális migránst sem Európába engedni.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Reaktorszag
Jelképerejű szó: Csernobil. A belorusz Nobel-díjas írónő szerint felülmúlja Kolimát, Auschwitzot. Mert ma is aktuális. És aktuális lesz még 48 ezer évig…
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Családban marad!
Az „anya” ezernyi árnyalata
Anyák napja közeleg és ilyenkor minden dalban, versikében elmondott köszönet könnyet csal az édesanyák arcára.
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Megmenthetők a teknősök a kihalástól?
A lecsökkent populációjú közönséges levesteknősök száma úgy tűnik lassú növekedésnek indult.
Alaptörvény blog
Elfogyott az elnök türelme - Donald Trump perrel fenyegeti a baloldali liberálisokat
Hazánk szempontjából is rendkívül tanulságos közéleti-jogi vita kezd kibontakozni a tengerentúlon, hiszen az amerikai történések a Magyarországgal kapcsolatban megszokott nyugati bírálatok tükrében kaphatnak különös fénytörést.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
A lázadás évtizede
A „19. század uralkodó eszméi” közül nem mindegyik maradhat talpon a 21. században is. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásából fakad.
Békés Márton
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)

VIDEÓ

Digitálisan felújították a Vízipók-csodapók rajzfilmet