Baleset

Kamionnal ütközött egy autó a sztrádán, forgalomkorlátozásra kell számítani

Végleg bezárt bankok lóversenypályája

2018. szeptember 16-i kép egy thaiföldi zsokéról egy galoppfutam után a bangkoki Nang Loeng lóversenypályán tartott utolsó versenynapon (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Egy versenyparipát ábrázoló szobor mellett megy el egy fogadni érkező idős thaiföldi férfi a bangkoki Nang Loeng lóversenypályán tartott utolsó versenynapon (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Az állami kézben levő, közel 102 éven át működő pálya – amelyet 1916. december 18-án nyitott meg a VI. Ráma néven is ismert Vadzsiravudh thaiföldi uralkodó – szeptember 16-án végleg bezárta kapuit a lovassport szerelmesei előtt (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A királyi tulajdont felügyelő hivatal nemrégiben megszüntette a pálya bérleti szerződését, és elrendelte a helyszín bezárását, hogy a területet másképpen hasznosítsa (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Thaiföldi diákok adománygyűjtő dobozokkal az ölükben várakoznak két futam közt (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A királyi tulajdont felügyelő hivatal nemrégiben megszüntette a pálya bérleti szerződését (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A Nang Loeng pályán minden második vasárnap rendeztek futamokat (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Thaiföldi zsokét mérlegelnek a futama előtt a bangkoki Nang Loeng lóversenypályán (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Promrob Uncsareon thaiföldi zsoké futamra készül a bangkoki Nang Loeng lóversenypálya öltözőjében (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Az állami kézben levő, közel 102 éven át működő pálya – amelyet 1916. december 18-án nyitott meg a VI. Ráma néven is ismert Vadzsiravudh thaiföldi uralkodó (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
A szerencsejáték illegális a délkelet-ázsiai országban, a lóversenyekre kötött sportfogadás azonban kivétel ez alól (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Galoppfutamot néznek thaiföldi fogadók a bangkoki Nang Loeng lóversenypályán tartott utolsó versenynapon (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
Paripákat néz látcsővel egy thaiföldi fogadó (Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)
(Fotó: MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit)