Alfréd
Friss
Rendkívüli kongresszust tart a Jobbik // Nem úszták meg a fegyveres rablók a turisták kifosztását // Villamossínekre hajtott egy autó Budapest belvárosában // Több tucat ember halt meg Indiában pancsolt szesz fogyasztása miatt // Rádőlt egy tanyaépület két emberre Kunszálláson // Hűvös és szeles, de napsütéses lesz a hétvége // Kongresszuson dönt az LMP az EP-listájáról //

blogok
Alaptörvény blog
Migrációs trendek: a terrorizmus szempontjából továbbra is jelentős kihívás a Balkán
Az ENSZ „Menekült- és migrációs válság Európában” című riportjának 2018. december 31-én publikált adatai szerint a Földközi-tengeri térségen keresztül 142 ezren érkeztek Európába 2018-ban – az érkezők száma itt a Görögországon, Bulgárián, Olaszországon és Spanyolországon át a földrészre jutó migránsokra vonatkozik. Ez azért is fontos, mert az elmúlt 1-2 évben a Nyugat-Balkánon keresztül nyílt új migrációs útvonal az Európai Unió felől.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A német kommentelőknek tetszik az új Soros-plakát
Az EP-választás fő kérdése vitathatatlanul a bevándorlás lesz.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Emberkatedrális
A Kommunizmus Áldozatainak Emléknapjához közeledve a nyolcvan évvel ezelőtt püspökké szentelt, a román kommunista állam által üldözött székely magyar hazafira, Márton Áronra emlékezünk.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Élő Bolygó Blog
Több száz delfin vetődött az Atlanti-óceán partjaira év eleje óta
A jelenséget aggódva figyelik a szakemberek.
Családban marad!
Nagyszülők a jövő szolgálatában
A nagyszülők óriási segítséget tudnak nyújtani a családok mindennapjaiban, emellett az ő élettapasztalatuk, az unokákhoz fűződő kapcsolatuk megfizethetetlen támogatás egy család életében.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az uniós választások elé
A liberális elitnek rossz a lelkiismerete. Mert szabadságellenesek, demokráciaellenesek és ki akarják szolgáltatni kontinensünket az arctalan birodalmi erőknek.
Schmidt Mária
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)