Utasbarát megoldással rukkolt elő a Virgin Airlines

 

A Virgin Airlines brit légitársaság bemutatta a sajtónak az idén forgalomba kerülő Airbus A350-1000-esének fedélzetét. A legnagyobb változás, hogy a koktélbár helyére egy közösségi teret terveztek.

Az Upper Class vagy kimondottan csak az üzleti osztály utasai igazán különleges élményben részesülnek a transzatlanti repülőúton – írta a Bloomberg.

Azon kívül, hogy a székek ággyá alakíthatók és a legnagyobb kényelmet biztosítják, kialakítottak egy közösségi teret. A Loft öt ülő- és három állóhellyel várja az utasokat. A nagy képernyős televízión egyszerre nyolc utas hallgathatja a műsort Bluetooth kapcsolaton keresztül.

A szalonszerű loft lényegében a korábbi koktélpultot váltja fel, ami az egyik legjelentősebb változás a korábbi modellhez képest. A Virgin az iparágon belül először vezetett be fedélzeti bárt gépein.

Az első Airbus 350-esekkel várhatóan augusztustól repülhetnek az utasok a New York–London útvonalon. A brit légitársaság flottája idén négy, 2021-ig további nyolc Airbus 350-essel bővül.