Elgázolta egy férfi az anyósát – bosszúból

 

Letartóztattak hétfőn egy 30 éves férfit, aki szándékosan elgázolta 57 éves anyósát Pitestiben. Emberölési kísérlettel gyanúsítják.

A Ziarulargesul.ro portál beszámolója alapján azt írja a maszol.ro, hogy a különös eset a hétvégén történt Pitestiben, és egy térfigyelő kamera is rögzítette.

A csak erős idegzetűeknek ajánlott felvételen látható, amint egy férfi és egy nő ballag az utcán bevásárlószatyorral a kezében, majd rálépnek az úttestre, hogy kikerüljék a járdára leparkolt gépkocsit. Ebben a pillanatban hajtott be az utcára egy Volkswagen Golf, amelynek sofőrje hirtelen a sétáló pár felé kanyarodott, és elütötte.

Ezután az autó vezetője kiszállt, az áldozatokhoz ment, az asszony fölé hajolt, majd mintha semmi sem történt volna, visszaült a gépkocsiba, és távozott. Az 57 éves nőnek eltört a térde, és összezúzódott a csípője, kórházba szállították.

A rendőrség a térfigyelő kamera felvételének megtekintése után kihallgatta, majd őrizetbe vette a Golf sofőrjét. A férfi nem is tagadta a szándékosságot. A rendőröknek elmondta, hogy előző nap összeveszett az anyósával, és így kívánt bosszút állni.