Brüsszel folytatja a Magyarország elleni támadást

 

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő szerint Brüsszel bevándorláspárti politikusai folytatják a Magyarország, a magyar polgárok elleni támadást: erről szól az Általános Ügyek Tanácsának hétfői meghallgatása is, amely újabb nyomásgyakorlás Magyarországra.

Az EP-képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arra hívta fel a figyelmet, hogy az ülésen „faramuci módon” lehetőséget adnak az egyik legnyíltabban migránspárti képviselőnek, Judith Sargetininek, hogy elmondhassa – a korábban már a róla nevezett jelentésben is megfogalmazott – „alaptalan vádjait” Magyarországról.

Ahogy a Magyarország elleni támadás, úgy a hétfői tanácsi meghallgatás is a jövő évi EP-választási kampány része Brüsszel bevándorláspárti politikusai oldaláról – értékelt Deutsch Tamás.

Hozzátette: mára mindenki előtt világossá vált, hogy az EU-ban az egyik legélesebb konfliktus a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők közötti politikai vita, ráadásul ennek a frontvonalában Magyarország áll.

Magyarország az elmúlt három évben világos és egyértelmű, sikeres és eredményes lépéseket tett az Európa felé irányuló tömeges, népvándorlásszerű illegális bevándorlóáradat megállításában.

A magyar emberek világos és egyértelmű döntést hoztak a népszavazáson arról, hogy nem kérnek az illegális bevándorlók áttelepítésére vonatkozó kvótából, továbbá a tavaszi országgyűlési választáson arról, hogy Magyarország nem kíván bevándorló ország lenni – mondta.

Deutsch Tamás szerint ezek a demokratikus döntések váltják ki a Magyarország ellen irányuló nyomásgyakorló lépéseket, ezek között a Sargentini-jelentést „az összes hazugságával, tévedésével, valótlanságával, politikai rágalmával”.

A fokozódó nyomásgyakorlás ellenére sem a magyar polgárok, sem a kormány, sem a magyar néppárti európai parlamenti képviselők nem fognak változtatni a bevándorlást elutasító álláspontjukon – jelentette ki.

Határozott, világos és egyértelmű nemet mondunk a már az unió területén lévő illegális bevándorlók áttelepítésére, bármilyen kötelező kvóta szerinti elosztásukra. Nemet mondunk a határőrizet jogának elvételére, a Soros-hálózat bevándorlást támogató tevékenységére, az ENSZ migrációs csomagjára, és nemet mondunk az uniós pénzekkel feltöltött anonim migránskártyákra is – mondta.

Deutsch Tamás szerint a Magyarországgal, a magyar polgárokkal szembeni változatlan intenzitású nyomásgyakorlás még inkább aláhúzza a jövő májusi EP-választások jelentőségét. Májusban az EU valamennyi országában lehetőséget kapnak a polgárok arra, hogy elmondják a véleményüket a bevándorlás kéréséről.

A választás jó lehetőséget teremt arra, hogy megtörjék a bevándorláspárti többség erejét és olyan EP jöjjön létre, amely tükrözi az európai polgárok többségének az álláspontját – közölte.