Janka, Zsanett
Friss
Rendőrt gázoltak el a Somogy megyei Visznél a 67-es úton // Bírságokról és kifogásoló bejelentésekről döntött a médiatanács // Korai, de szükséges az Euro 5-ös dízelautók kitiltása // Főként fakidőlések és a sok esővíz miatt riasztották a tűzoltókat // DK: a nemzeti érdek elárulása a Dunakeszi Járműjavító Kft. orosz kézbe adása // Törökország szerint elfogadhatatlan az Európai Bizottság éves értékelése // Véletlenül elsült a cseh kormányfő egyik testőrének fegyvere //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Családban marad!
Apák napja - Ünnepeljük együtt az édesapákat!
Az idei apák napjára szívhez szóló játékkal, egy izgalmas interjú-sorozattal az apák sokszínűségéről “SOKszínű APAság” címmel és egy családi eseménnyel készülünk.
Király Nóra
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Félelem
„A félelem a babona fő forrása és az egyik fő forrása a kegyetlenségnek. A félelem legyőzése a bölcsesség kezdete.” Írja Bertrand Russel a filozófus.
Maczkó Ú. Róbert
Alaptörvény blog
Családegyesítés igen, családtámogatás nem? – Gondolatok az EU demográfiai programjáról
Uniós Alapszerződés mondja ki, hogy az Unió közös bevándorlási politikát alakít ki, amelynek célja a migrációs hullámok hatékony kezelése azok minden szakaszában, méltányos bánásmód biztosítása a harmadik országok azon állampolgárai számára, akik jogszerűen tartózkodnak valamely tagállamban.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Mindig van feljebb
Az uniós választásokhoz közeledve egyre gyakrabban halljuk az ellenzékinek nevezett műsorokban, hogy a keresztény értékek meghatározásán fáradoznak. Írásunk ehhez nyújt segítséget.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Élő Bolygó Blog
Tilos lesz az egyszer használatos műanyag termékek használata
2021-től tilos lesz az egyszer használatos műanyag tányérok, evőeszközök, szívószálak, lufipálcák és fültisztító pálcikák használata.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Jön a népek tavasza!
A „nemzetek Európája” és az „Európai Egyesült Államok” víziói kibékíthetetlen ellentétben állnak egymással. Nagy háború közeleg, amelynek május 26-án lesz az első csatája.
Békés Márton
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)