Amália
Friss
Brexit: Johnson szerint életfontosságú az októberi kilépés // Siker az afgán béketárgyalásokon // Tarlós: Az anyagi és technikai feltételek adottak a 3-as metró klimatizálásához // Donald Trump védelmébe vette az Epstein-ügy miatt támadott Alex Acosta munkaügyi minisztert // EU: Javul az általános szegénységi helyzet Magyarországon //

MÉG TÖBB HÍR

Tornyosuló felhőképződések

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Édes íze a sónak
Milyen „nőt” hozott létre a kádári társadalom? Milyen emberi tragédiák rejtőznek a büszke fogalom, a rendszerváltoztatás mögött? Kormos Valéria "álomszövői" válaszolnak minderre.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Felült a halott
Két választás is lezajlott a napokban, és ahogyan azt a haladás híveitől megszoktuk, ezek közül az egyik komédiába is fulladt.
Maczkó Ú. Róbert
Alaptörvény blog
Strasbourg Salviniéknek adott igazat – a Sea-Watch 3 hajót súlyos jogi felelősség terheli
Jóllehet szabadlábra helyezte az agrigentói bíróság Carola Raketét, Matteo Salvini olasz belügyminiszter elrendelte a német aktivista kiutasítását, egyben nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte a Sea-Watch 3 migránshajó kapitányát.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Erdőökológusok vadítják vissza az erdőket egy természetvédelmi programban
Magyarországon is található egy nagyon kicsi „őserdőfolt”.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Pöffeszkedő brit arrogancia
Össze kell kötnünk az európai értékek tiszteletét az Európai Uniótól jövő pénzekkel – mondja Timothy Garton Ash, Pénzért nem tisztelünk semmilyen értékeket – írja Schmidt Mária.
Schmidt Mária
Családban marad!
Nem csak a nagyon kicsiké a világ!
A babás korszak vége, új korszakot, új világot nyit meg a szülők életében. Kiskamaszok és tinédzserek friss, színes, izgalmas világát.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)