Örs, Stella
Friss
Turistákra zuhant egy platánfa ága Azerbajdzsánban // Tízezrek hagyták el lakhelyüket az árvizek miatt Mianmarban // Hármas karambol Hatvannál // Jogi csatákat ígért a civil aktivista, ha megvalósul a megállapodás nélküli Brexitet // Fontos biztonságpolitikai feladatok állnak az új uniós vezetés előtt // A menedékkérők önkéntes befogadását szorgalmazza a német külügyminiszter //

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
A globális kultúrharc, avagy miért van igaza Putyinnak, és miért nincs
Vlagyimir Putyin alaposan megbotránkoztatta a fősodorhoz tartozó nyugati médiát a Financial Timesnak a G20-ak legutóbbi értekezletén adott interjújával.
Frank Füredi
Alaptörvény blog
A büntetőjog szigorával az élelmiszer-hamisítókkal szemben
Az Országgyűlés elfogadta azt a törvénymódosítást az agrártárca kezdeményezésére, amely az élelmiszerbiztonságot veszélyeztetőkkel szembeni szigorúbb büntetőjogi fellépést szabályozza.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
„Eső után szebben virít a mező!” - Július 13-án a Nagymamákat ünnepeljük
Hivatalosan a Nagymamák Világnapja minden év július 13-ára esik. Nálunk leggyakrabban május első vasárnapján, az Anyák Napjával együtt szokás ünnepelni.
Máthé Zsuzsa
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Blokádtörő hajókkal érkezik az “ideiglenes” migránskvóta
Talán nem csak nekem volt gyanús a blokádtörő migránshajók kapitányai — különösen Carola Rackete — körüli hírverés a mainstream médiában.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Édes íze a sónak
Milyen „nőt” hozott létre a kádári társadalom? Milyen emberi tragédiák rejtőznek a büszke fogalom, a rendszerváltoztatás mögött? Kormos Valéria "álomszövői" válaszolnak minderre.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Élő Bolygó Blog
Erdőökológusok vadítják vissza az erdőket egy természetvédelmi programban
Magyarországon is található egy nagyon kicsi „őserdőfolt”.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)