Sámuel, Hajnal
Friss
Mától változik a nagykörúti villamospótlás rendje // Műszaki hiba miatt késések több MÁV vonalon // Tovább emelkedett a kabuli esküvőn elkövetett merénylet halálos áldozatainak száma // A baloldallal tárgyal Öt Csillag Mozgalom // Többlettel zárta a második negyedévet a költségvetés //

MÉG TÖBB HÍR

Fényárban úszott a főváros az ünnep alkalmából

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Társadalmi tanítás és keresztény demokrácia
Keresztény demokrácia megteremtésére ott van esély, ahol természetesen van jelen a társadalmi szeretet, a szolidaritás és a szubszidiaritás. Erre Tusnádfürdő idei üzenete is esélyt kínál.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Alaptörvény blog
Magyarország tengeri kereskedelmi politikája, mint nemzetgazdasági érdek
Az olasz sajtó hazánk új külkereskedelmi politikáját méltatja, miközben megjegyzi, hogy Trieszt történeti szimbólum az olasz–magyar közeledésben.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Új világ
Két szomorú évfordulóról is megemlékezhettünk a minap. 74 éve ez idő tájt dobtak atombombát Hirosimára és Nagaszakira; tízezrek halálával beköszöntött az atomkorszak.
Maczkó Ú. Róbert
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
Csúcsra jár a részvét-ipar. Most éppen az öregecskedő színészeket vetik be, így Richard Gere is megszakította nyaralását egy migránssimogatás erejéig. Bár csak ne tette volna!
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az igazi lúzerek
A huszadik század nyertesei szemmel láthatóan nem tudják elengedni egykori világháborús győzelmeiket, és azt hiszik, hogy az az idők végeztéig biztosítja majd uralmi helyzetüket.
Schmidt Mária
Családban marad!
Valóban ezt akarjuk?!
Édesanyáknak az a feladatunk, hogy olyan jövendő nemzedéket neveljünk, aki sokkal jobban tiszteli a környezetét és minden élőlényt. Aki tudatosan és hosszútávra gondolkozik.
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Ötvenmillió év alatt heverhetné ki az új-zélandi madárvilág az ember kártételét
Új-Zélandra érkezése óta az ember olyan mértékben megtizedelte a madárvilágot, hogy regenerálódásához mintegy 50 millió évre lenne szükség.
Élő Bolygó Blog
A norvégiai gleccserek túlélését fenyegeti a hőhullám
Olvadnak a gleccserek Norvégiában az elmúlt napok rekordmagas hőmérsékletei nyomán, és fennáll a veszélye annak, hogy egy részük teljesen eltűnik néhány éven belül – figyelmeztetnek kutatók.

VIDEÓ

„Isten éltessen Magyarország” - Ünnepi tűzi- és fényjáték a Dunán