Mihály
Friss
Összefognak az erdélyi magyar pártok a nemzeti régiók polgári kezdeményezés sikeréért // Varga: Európa nyugati fele nem tartja fontosnak, hogy megőrizze identitását // Hátrányos helyzetű családokat kiszolgáló közösségi házat avattak Sátoraljaújhelyen // Már biztosan döntős a Telekom Veszprém // Fegyvereket és lőszereket rejtegetett két férfi Kálozon - VIDEÓ //

MÉG TÖBB HÍR

Éticsiga a gyöngyvirág alatt

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Tévút, de merre
Az új CDU elnök, Annegret Kramp-Karrenbauer (AKK), „teljes tévútnak „nevezte a jobbközép közeledését a „jobboldali populistákhoz”, példaként a spanyol választások eredményét emlegetve.
Galló Béla
Családban marad!
Ezer család énekel - az Édesanyákat ünnepeltük!
A hagyományokból merítve, a művészet eszközeivel - énekszóval, versekkel, játékokkal az Ezer család énekel - Anyák napja a Ringatóval eseményünkön köszöntöttük az édesanyákat.
Király Nóra
Alaptörvény blog
Keresztezik a Frontex érdekei Salvini terveit? – fókuszban az olasz nemzetbiztonsági érdek primátusa
Miután az EU határvédelmi ügynöksége nem képes az illegális bevándorlók Európába történő bejutásával kapcsolatban hatékonyan fellépni, a nemzetállami vezetők feladatává vált annak megfékezése.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Reaktorszag
Jelképerejű szó: Csernobil. A belorusz Nobel-díjas írónő szerint felülmúlja Kolimát, Auschwitzot. Mert ma is aktuális. És aktuális lesz még 48 ezer évig…
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Élő Bolygó Blog
Megmenthetők a teknősök a kihalástól?
A lecsökkent populációjú közönséges levesteknősök száma úgy tűnik lassú növekedésnek indult.
Látószög - Schmidt Mária blogja
A lázadás évtizede
A „19. század uralkodó eszméi” közül nem mindegyik maradhat talpon a 21. században is. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásából fakad.
Békés Márton
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)

VIDEÓ

Orbán Viktor és Heinz-Christian Strache közös sajtótájékoztatója