Arnold, Levente
Friss
Halálos baleset történt az M0-son // Egy győzelemre a bajnoki címtől a szombathelyi Falco // Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő // Börtönbüntetésre ítélték a tanárnőt, aki diákoktól pénzt csalt ki // Vereséggel kezdett a férfi vízilabda-válogatott a világligában // Megvan a Mol Fehérvár, a Debrecen és a Honvéd Európa-liga-selejtezős ellenfele // Bolgár ellenfelet kapott a Ferencváros a BL-selejtezőben //

MÉG TÖBB HÍR

Felújítási munkálatok a 4-es és a 6-os villamos vonalán

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kedvencek temetője (gondolatok egy tüntetésről)
Egy szétrothadt, magába roskadt rendszer visszajáró élőhalottjai tüntettek a Szabadságkoncert alatt. Néhány tucat áttetsző emberalak, akik az ellenzéket eláruló SZDSZ-ből megmaradtak.
Szerencsés D. Márton (a XXI. Század Intézet kutatója)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Három évtized
„Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” (Saint-Exupéry)
Máthé Áron
Családban marad!
„Sokszínű apaság” - Interjú Nagy Balázzsal
Nincs bevált recept arra mitől jó egy Apa. Figyelni kell rájuk, meghallgatni és tanáccsal ellátni a gyermekeinket, de nem szabad a saját be nem teljesült álmainkat rájuk teherként rakni.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Egyenesen Trump Fehér Házából: politika, sajtó és az elnök
Üde színfoltként jelent meg a könyvpiacon Sean Spicer korábbi fehér házi szóvivő munkája. Ez az első olyan kötet, amely Trump egyik szövetségesének, közeli munkatársának tollából származik.
Fekete Rajmund (történész)
Élő Bolygó Blog
Villámárvizek kezelésére készült magyar okostelefon-alkalmazás
Az alkalmazás segíti a villámárvizek elleni védekezést.
Alaptörvény blog
Milyen betegségre gyógymód az Alaptörvény? – Gondolatok a miniszterelnök megfenyegetésének jogi hátteréről
Egy megközelítés szerint az Egyesült Államokban statisztikailag a legveszélyesebb hivatás az elnöké. A végrehajtó hatalom feje nem csupán szervezett szélsőséges csoportok, magányos örültek, hanem verbális értelemben az ellenzék és újabban egyre módszeresebben a média céltáblájaként is szolgál.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)