Ábrahám
Friss
A Suduva lesz a Ferencváros ellenfele // Halálos motorosbaleset a 82-es úton // Késsel támadtak palesztinok rendőrökre Jeruzsálemben // Messi nem játszik a szezonnyitón // Több mint 430 ezren fogják perbe a Volkswagent Németországban // Fegyelmezetlen utas miatt szállt le Norvégiában egy repülőgép //

Komoly pusztítást végzett a vihar Borsodban

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Új világ
Két szomorú évfordulóról is megemlékezhettünk a minap. 74 éve ez idő tájt dobtak atombombát Hirosimára és Nagaszakira; tízezrek halálával beköszöntött az atomkorszak.
Maczkó Ú. Róbert
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Mindenki az álszent Richard Gere-en nevet
Csúcsra jár a részvét-ipar. Most éppen az öregecskedő színészeket vetik be, így Richard Gere is megszakította nyaralását egy migránssimogatás erejéig. Bár csak ne tette volna!
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Az igazi lúzerek
A huszadik század nyertesei szemmel láthatóan nem tudják elengedni egykori világháborús győzelmeiket, és azt hiszik, hogy az az idők végeztéig biztosítja majd uralmi helyzetüket.
Schmidt Mária
Látószög - Schmidt Mária blogja
JFK: egy amerikai ikon születése
Volt még egy olyan vezető a történelemben, aki akkora pozitív hatást gyakorolt az emberekre, mint John F. Kennedy? Ezekre a kérdésekre keresi a választ könyvében Mark White.
Fekete Rajmund (történész)
Alaptörvény blog
Kormányválság Olaszországban – mi várható ezután?
Az olasz kormányzati koalíció törés előtt állhat. Matteo Salvini belügyminiszter csütörtökön alkalmatlannak nyilvánította a kormánykoalíciót a további közös munkára...
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Valóban ezt akarjuk?!
Édesanyáknak az a feladatunk, hogy olyan jövendő nemzedéket neveljünk, aki sokkal jobban tiszteli a környezetét és minden élőlényt. Aki tudatosan és hosszútávra gondolkozik.
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Ötvenmillió év alatt heverhetné ki az új-zélandi madárvilág az ember kártételét
Új-Zélandra érkezése óta az ember olyan mértékben megtizedelte a madárvilágot, hogy regenerálódásához mintegy 50 millió évre lenne szükség.
Élő Bolygó Blog
A norvégiai gleccserek túlélését fenyegeti a hőhullám
Olvadnak a gleccserek Norvégiában az elmúlt napok rekordmagas hőmérsékletei nyomán, és fennáll a veszélye annak, hogy egy részük teljesen eltűnik néhány éven belül – figyelmeztetnek kutatók.