György
Friss
Vonattal ütközött egy autó Szatymaznál // Halálos baleset egy tanya udvarán Medgyesegyházán // Tízből hét autós lépi át a sebességhatárt // Lényegesen kisebb az első negyedévi hiány a tavalyinál // Halálos baleset történt az M1-es autópályán Győrnél // Grezsa István: A 21. század a gyarapodás évszázada lesz a magyaroknak //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
A lázadás évtizede
A „19. század uralkodó eszméi” közül nem mindegyik maradhat talpon a 21. században is. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásából fakad.
Békés Márton
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Gyurcsány forever
A politikatörténet nem ismeri a hatékony kollektív vezetés gyakorlatát, sőt a triumvirátusok, a direktóriumok, avagy a kettős hatalom intézményei is kérészéletűek.
Galló Béla
Élő Bolygó Blog
Csodaszép bogáncslepkék árasztották el a mezőket
Száz éve nem látott tömegekben lepték el idén a vándorló bogáncslepkék Libanont.
Alaptörvény blog
Több ponton is sérheti az Emberi jogok európai egyezményét a Facebook közösségi normarendszere és szabályozási gyakorlata
A közösségi médiumok sokszor egyoldalú politikai cenzúrája alapvetően sérti a felhasználók alkotmányos jogait.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Gyerekszerelem - nem játék!
Aki gyerekeket nevel tudja, hogy a kicsik az élet minden nagy kérdésével szembesülnek öt-hat éves korukra. Hogy is maradhatna ki a világ felfedezéséből épp a szerelem?
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
Szabad-e bírálni George Sorost?
Próbálja csak valaki megbírálni George Sorost, a milliárdos spekulánst: ne lepődjék meg, ha antiszemitának titulálják.
Frank Füredi
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)