János, Pál
Friss
Milliárdos segélycsomagot szavazott meg a migránsválság enyhítésére az amerikai képviselőház // Iraki elnök: Washington nem indíthat támadást Irán ellen iraki területről // Több mint 110 millió dollárt kapnak palesztin menekültek az ENSZ-től // Trump elsöprő erő alkalmazására figyelmeztette Iránt // Fokozottan ellenőrzi a vonatokat és vasútállomásokat a rendőrség //

MÉG TÖBB HÍR

A BKV arcai

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Gyurgyák szerint a világ II.
A hübrisz görög szó és többnyire a felfuvalkodott, gőgös emberekre használják, akik nincsenek tisztában saját valós jelentőségükkel, súlyukkal.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kanadából jöttem, mesterségem címere…
Milyen demokráciafelfogás az, ahol a választópolgárok elsöprő többsége által megválasztott szuverén ország vezetőjét számon kérheti a francia elnök vagy a német kancellár?
Schmidt Mária
Alaptörvény blog
A Földközi-tengeren virágzik az embercsempészet – az EU még több NGO-t vonna be a folyamatba?
Az EU Alapjogi Ügynöksége szerint alábecsülik a külföldről finanszírozott „civil” hajók szerepét, ők sokkal több jogot biztosítanának számukra.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Proletárdiktatúra és kereszténység
A kommunizmus bukása idején a pápa, II. János Pál így fogalmazott: „Keleten megőriztek egyfajta emberi dimenziót. Bizonyos értékek Keleten kevésbé homályosultak el”.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Élő Bolygó Blog
Egyre több az örökerdő az országban
Az örökerdő-gazdálkodással kapcsolatos szakmai napot tartottak a Bakonyban.
Családban marad!
Mi a jó a nyárban?
Szeretjük a nyarat. Ki ezért, ki azért.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)