Alajos, Leila
Friss
Veszélyeztetett világörökségi helyszínné akarja a polgármestere nyilvánítani Velencét // Emberi hiba miatt lőtték le az amerikai drónt Trump szerint // Az EU meghosszabbította az Oroszország elleni gazdasági szankciókat // Halálos baleset történt Solt közelében // Több száz milliárd forintba kerül évente a készpénzhasználat az országnak // Letartóztatták a biatorbágyi testvérgyilkost //

Életképek Orfűről

blogok
Alaptörvény blog
Gondolatok az Európai Ügyészséggel kapcsolatos aláírásgyűjtés jogi aggályairól
Az egyik független ellenzéki képviselő által kezdeményezett, az Európai Ügyészséggel kapcsolatos aláírásgyűjtő akció kapcsán felmerült a gyanúja személyes adatokkal történő visszaélésnek.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Növekvő mozgástér az Európai Parlamentben
Az Európai Parlamentre hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mintha az a nemzeti parlamentek egyfajta uniós változata lenne.
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kedvencek temetője (gondolatok egy tüntetésről)
Egy szétrothadt, magába roskadt rendszer visszajáró élőhalottjai tüntettek a Szabadságkoncert alatt. Néhány tucat áttetsző emberalak, akik az ellenzéket eláruló SZDSZ-ből megmaradtak.
Szerencsés D. Márton (a XXI. Század Intézet kutatója)
Családban marad!
„Sokszínű apaság” - Interjú Nagy Balázzsal
Nincs bevált recept arra mitől jó egy Apa. Figyelni kell rájuk, meghallgatni és tanáccsal ellátni a gyermekeinket, de nem szabad a saját be nem teljesült álmainkat rájuk teherként rakni.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Egyenesen Trump Fehér Házából: politika, sajtó és az elnök
Üde színfoltként jelent meg a könyvpiacon Sean Spicer korábbi fehér házi szóvivő munkája. Ez az első olyan kötet, amely Trump egyik szövetségesének, közeli munkatársának tollából származik.
Fekete Rajmund (történész)
Élő Bolygó Blog
Villámárvizek kezelésére készült magyar okostelefon-alkalmazás
Az alkalmazás segíti a villámárvizek elleni védekezést.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)