Valér
Friss
Több fővárosi járat közlekedése változik egy demonstráció miatt // Halálos baleset Kecskeméten // Helyre állt a forgalom a repülőtér felé // Erős esőzés miatt adott ki figyelmeztetést az OMSZ //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Úszik a pénzben a Jobbik, mégis potyázott
Vona Gábor az ÁSZ által kiszabott büntetés kapcsán a hattyú halálát adja elő, holott a cicapárt rendre zsíros többlettel zárja pénzügyi évét és beszámolói alapján úszik a pénzben.
Kiszelly Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Hogy lesz ebből bármi is?
Az egész kézilabdába akkor szerettem bele évekre és totálisan, amikor láttam Mocsai Lajos tanár urat az időkérésnél! A magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya egyszerűen lebilincselt, lenyűgözött abban az egy percben, amit a kamera szemével megláthatott a világ! Adott a szitu, tegyük fel, ég a brigád, az ellenfél hatalmas tempóban csapatja, beleállnak mindenbe, és az totálisan jól sül el, plusz a bírók is odafújnak! A lendület megtörésnek eszköze, kizökkentés az időkérés.
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Egy igen bizarr történet ez
Határozottan bizarr ívet rajzolt a magyar labdarúgás csillagos égboltjára George F. Hemingway, magyar hangja Szabó György! Ez a koros férfi hirtelen csobbant a magyar labdarúgás amúgy sem kristálytiszta medencéjébe! Gyorsan kiderült róla, életében nem sportolt, a játékvezetés mellékszál volt számára, de az meg nem sport! Már a bíráskodással is meg akarta mondani az okosat mindenkinek!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Fordul a szél
„A történelem pólusa megfordul, mert a változás ott kezdődik, ahol van hozzá erő és akarat." Békés Márton ajánlja Schmidt Mária új könyvét. A blogon az Utószót közöljük.
Békés Márton

KULTÚRA+ÉLETMÓD

RIDIKÜL