Auguszta
Friss
Íme a hatos lottó nyerőszámai // Halálos gyalogosgázolás történt Egerben // Busz és autó ütközött Szabadbattyánnál, egy ember meghalt // Elsőfokú az árvízvédelmi készültség hazánkban //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Fordítsuk már vissza azt a lovat!
Nagyon nagy malmozók ezek a ránk szakadt német labdarúgó edzők! Lubickolnak a pénzzel kitűnően feltöltött medencében, igazából semmi követelmény nincs velük szemben. Bírálnak, kioktatnak, dühöngenek, kitérnek a válasz elől, másra tolják a hibáikat, majd a kasszához fordulnak!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Amihez ma közöd lehet
Jelent-e ma valamit, ha egy nagyváros szerényebb és díszesebb külsejű épületeire újra és újra rácsodálkozunk? Hogy vannak olyan utcái, terei, amelyekhez személyes emlékek kötnek?
Kormos Valéria
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Úszik a pénzben a Jobbik, mégis potyázott
Vona Gábor az ÁSZ által kiszabott büntetés kapcsán a hattyú halálát adja elő, holott a cicapárt rendre zsíros többlettel zárja pénzügyi évét és beszámolói alapján úszik a pénzben.
Kiszelly Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Hogy lesz ebből bármi is?
Az egész kézilabdába akkor szerettem bele évekre és totálisan, amikor láttam Mocsai Lajos tanár urat az időkérésnél! A magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya egyszerűen lebilincselt, lenyűgözött abban az egy percben, amit a kamera szemével megláthatott a világ! Adott a szitu, tegyük fel, ég a brigád, az ellenfél hatalmas tempóban csapatja, beleállnak mindenbe, és az totálisan jól sül el, plusz a bírók is odafújnak! A lendület megtörésnek eszköze, kizökkentés az időkérés.
Horti Gábor (Vezetőedző)

RIDIKÜL