Gabriella
Friss
Lövöldözés volt Strasbourg belvárosában a karácsonyi vásáron // Borzalmas pusztítást végzett egy felrobbant tűzijáték-készlet Mexikóban // Többfelé havazás várható // Csökkenhet a DVD-k és a memóriakártyák ára // Bizalmatlansági szavazást kezdeményeztek Theresa May ellen // Két nap alatt két medvét gázoltak el erdélyi utakon // Több mint negyven javaslatról szavaznak ma a honatyák // Polgármestert választanak vasárnap Zalagyömörőn // Szerb embercsempészek ellen emeltek vádat Szegeden //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Trefilov Nagyúr akcióban
Egészen újszerű, egyben meghökkentő hangulatú érzés volt az orosz szövetségi kapitány utasításait hallgatni a dánok elleni készletkisöprés idején. Az amúgy végtelenül kedves, dolgozatírási csöndben ücsörgő francia nézők egy az egyben figyelhették fülükkel a bősz parancsnok horkantásszerű, durván hangos utasításait.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Miért nem jut az ellenzék egyről a kettőre?
Lánczi Tamás
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Háfra hercegnő!
Uh, ezt az egészet még szokni kell! Érdemes lesz dédelgetni a pillanatot, amikor kirobbant a boldogság az egész csapatból. Kötelező megnézni újra és újra azt a gyönyörűséges utolsó perces támadást, ahogyan Háfra Noémi, ez a csodálatos, de olykor csacska tehetség mekkora gólt süllyesztett a felső sarokba
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Családtámogatás és keresztény küldetés
A gyermekvállalás nem az egyéni szabadság feladása, hanem egy új szeretetközösség, a család létrehozása. Mit mond a keresztény tanítás a családról?
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Élő Bolygó Blog
A mérgezések visszaszorítására madárvédelmi megállapodás született
Cél a mérgezések visszaszorítása.
Alaptörvény blog
A CEU pert helyezett kilátásba, de van-e jogalapja, vagy csak mindez üres fenyegetés?
Bár sajtóhírek szerint utóbb cáfolta a konkrét perlési szándékot az intézmény, érdemes megnézni mennyi esélye és milyen háttere lenne egy ilyen eljárásnak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Egy különleges játszótér - A Jelnyelvi játszótér
Egy különleges játszótér halló és siket gyermekeknek, amely játszva segít a kommunikációs akadályok legyőzésében.
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
Európa szerencséje
Meghalt George H. W. Bush, az Egyesült Államok első elnöke, aki hivatali ideje alatt hazánkba látogatott. A szerző jelen írásával tiszteleg az elnök előtt.
Schmidt Mária

VIDEÓ

RIDIKÜL