Gedeon
Friss
Tovább csökkent az üzletek száma tavaly // Halálos vonatgázolás a Balaton északi csücskénél // Átadták az Idősbarát önkormányzat és az Idősekért díjakat // Drágább a gázolaj szerdától // Sorozatgyilkos házaspárt foghattak Mexikóban //

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A Jobbik évek óta együttműködik a baloldallal
Fél éven belül második szakadását éli át a Jobbik. A választások óta már a párt vezetői sem tagadják, hogy a volt szélsőjobboldali párt baloldali fordulatot hajtott végre.
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
Trump előtt, Trump után
Orbán, ahogy Steve Bannon mondta: Trump volt Trump előtt. Orbán már akkor azt hirdette, hogy nekünk Magyarország az első, amikor még az USA ezerrel amerikanizált.
Schmidt Mária
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Győztek az amerikaiak Kínában!
Amit a világ meglátott hétfő délután, attól Mao Cetung, Kim Irszen és Ho Si Minh egyszerre ájult volna be! A teológia ősellenség, USA betette a lábát Kínába! Nincs ember a híres hármas tagjai közül, aki azonnal ne lövette volna szét ágyúval azt, aki véghezvitte vagy kicsit is benne volt ebben a döbbenetes eseménysorban!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Medvékkel táncoló!
Elég ütősre sikerült ez a vasárnap hajnali kis verekedés! A McGregor-Nurmagomedov ketrecharcos hacacáré! Kicsit silány így indítani, de kajakra ez az igazság! Ami a kijelölt harctéren, az oktagonon belül történt az tulajdonképpen maga volt a gyönyör! Ahogyan az orosz összehajtogatta a nagypofájú írt elég kemény lett!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Élő Bolygó Blog
Kezelni kell az elkerülhetetlent és elkerülni a kezelhetetlent
Szakértők szerint számos területen eredményesen küzdhet Magyarország a klímaváltozással szemben.
Családban marad!
Ahogy egymással bánunk, az a hazánk!
Tisztelet nélkül nincs megértés, nem lehet összhang, a köz-érzetünk minősége rosszabb és sokkalta nehezebben jutunk előre közösen kitűzött céljaink felé.
Király Nóra
Alaptörvény blog
Hogyan akarja alapjaiban megváltoztatni az ENSZ az Európai Uniót?
Az Egyesült Nemzetek szervezete úgy beszél Afrikáról, hogy közben új Európát akar.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
A szubszidiaritás és az Európai Unió jövője
Az új Európa ábrándját dédelgető politikai megnyilvánulásokat figyelve az juthat eszünkbe, hogy itt a keresztény kultúrájú Európa öngyilkosságra való felszólításával állunk szemben.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)

RIDIKÜL