Béla
Friss
Meghalt egy motoros Pécs határában // Eloltották a raktártüzet Győrújbaráton // Halálos baleset Magyargéc külterületén // Nyárias idővel kezdődik a hét // Hármas karambol Zuglóban //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Élő Bolygó Blog
Az élőhelyek védelme a jövő legfontosabb természetvédelmi feladata
A természetvédelem középpontjában eddig főként a védetté nyilvánítás állt, ám a jövőben az élőhelyek természetvédelmi kezelése és az ehhez szükséges infrastruktúra megteremtése lesz a legfontosabb feladat.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Na de ki jön utána?
Igazából ezt senki nem akarta elhinni! Amikor kitolult a világba, hogy Arsene Wenger befejezi edzői munkáját az Arsenalnál, jó páran, csak legyintettek! Marhaság, mondták! Az nem lehet, hogy Möszjó Szikár kiálljon a brit fociból!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Ilyen meccsekért érdemes kosárlabdát nézni a helyszínen!
Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb kosármérkőzése volt a magyar bajokság középszakaszának Szolnoki Olaj –Alba Fehérvár összecsapása. Helyből jó az élesség, Lóránt Péter és Keller Ákos korábban a Tiszaligeti Arénában sarkazott elég szép sikerrel, tehát akár hálával is fogadhatták volna őket. A közönség már csak ilyen! Hiába voltak valamikor népszerű és piszok jó kosarasok valahol, ha oda ellenfélként tértek vissza, rögvest ellenséggé váltak!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Alaptörvény blog
Meddig provokálhatók a rendőrök az ellenzéki tüntetéseken?
A múlt szombati ellenzéki demonstráción a rendőrséggel szembeni provokáció két különösen megdöbbentő példájának lehettünk tanúi.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Így írtok ti, ott Nyugaton, ja, és a baloldalon
Példátlan volt az a médiafelhajtás, amit a fősodrú nyugati sajtó a magyar választással kapcsolatban rendezett. Akik oly határozott véleményeket fogalmaztak meg, nem értenek magyarul.
Schmidt Mária
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Ellenzéki flúgos futam
A nép döntött, a Fidesz/KDNP pártszövetség ismét egyértelmű felhatalmazást kapott.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Milyen anya vagy(ok)?
Anyák napja közeleg. Ez a nap elismerés és számvetés az ÉDESANYÁK számára is.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
Embermentő példaképek
A Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja alkalmából Ádám László szalézi szerzetesről, Világ Igazáról szól a Terror Háza Múzeum előtti ünnepi rendezvény.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)