Vendel
Friss
Zebrán gázoltak halálra egy nőt // Halálos motorbaleset a XVIII. kerületben // Változik a közösségi közlekedés menetrendje Budapesten // Égő lakásból mentettek ki egy idős asszonyt Budapesten //

blogok
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Elég komoly morális kihívás előtt Tuchel és Lőw
Az tényleg kajakra jó lehet, ha egy fiatalembert, meg mellé extrában egy magyar fiatalembert meghívnak a világ egyik leggazdagabb klubjába edzőnek! Ebben az egyesületben nincs anyagi határ, akire rámutatnak, azt veszik és viszik!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Neymar most már lelépne Párizsból
Nagyon durván kemény gyerek ez a Neymar! A botrányos vb-je után, amikor kihemperegte az emberek szívéből a szimpátiája utolsó morzsáját, még dobott egy lapáttal a döbbenet kazánjába!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Élő Bolygó Blog
Esőerdő terült el évmilliókkal ezelőtt Tibet területén
Egy nemzetközi kutatócsoport jutott erre a következtetésre.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A hajléktalanokat integráljuk, ne a migránsokat!
Amikor a kormány segíteni akar a hajléktalanokon, a “haladó" sajtó és “szakma” azt támadja. Amikor éppen nem segít, akkor meg azon sivalkodnak, hogy hányan fagynak meg télen az utcán.
Kiszelly Zoltán
Családban marad!
Ünnepvédők
Ha mindig Karácsony van, sosincs Karácsony!
Király Nóra
Látószög - Schmidt Mária blogja
II. János Pál emlékezete
Negyven évvel ezelőtt választották pápává II. János Pált. Jelen írással az azóta a szentek sorába emelt egyházfőre, az emberiség igaz barátjára emlékezünk.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Prohászka Ottokár domborművénél
A kápolnásnyéki Halász-kastély kertjében avatták fel Elek Imre szobrászművész Prohászka Ottokár-domborművét. Alább L. Simon László író, politikus avatáskor mondott beszédét közöljük.
L. Simon László
Alaptörvény blog
Sért-e alapjogot a politikai cenzúra a közösségi oldalakon?
A válasz látszólag egyszerű: a közösségi oldalak folyamatos letiltásai által a közérdekű információhoz való alapjoga sérül a felhasználóknak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

RIDIKÜL