Időjárás

Továbbra is kitart a fagy, de nemsokára fordulhat a kocka

Hegyek közé szorult a Tour de France mezőnye

A 105. Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny mezőnye a Roselend duzzasztógáton a tizenegyedik, Albertville és La Rosiére-Espace San Bernardo közötti 108,5 kilométeres szakasz teljesítése közben Beaufort közelében, 2018. július 18-án (MTI/EPA/Kim Ludbrook)
Albertville és La Rosiére-Espace San Bernardo között haladnak a versenyzők (MTI/EPA/Kim Ludbrook)
Az összetettben vezető Geraint Thomas, a Sky csapat brit tagja a tizenkettedik, Bourg-Saint-Maurice Les Arcs és Alpe d’Huez közötti 175,5 kilométeres szakaszon, 2018. július 19-én (MTI/EPA/Sebastien Nogier)
A Col de la Croix de Fer alpesi hágón is átkerekeztek a versenyzők (MTI/AP/Peter Dejong)
(MTI/EPA/Sebastien Nogier)
Holland szurkolók buzdítják honfitársukat, a LottoNL-Jumbo csapatban versenyző Steven Kruijswijket (MTI/AP/Peter Dejong)
Az összetettben vezető Geraint Thomas, a Sky csapat brit tagja (k) és csapattársai, a kolumbiai Egan Bernal (b) és a brit Chris Froome a cél előtti hajrában (MTI/AP/Peter Dejong)
Julian Alaphilippe, a Quick Step Floors csapat francia tagja a legjobb hegymeneti versenyzőt megillető pöttyös mezben a 105. Tour de France profi országúti kerékpáros körverseny tizenkettedik, Bourg-Saint-Maurice Les Arcs és Alpe d’Huez közötti 175,5 kilométeres szakaszának eredményhirdetésén (MTI/EPA/Sebastien Nogier)
Az összetettben vezető Geraint Thomas, a Sky csapat brit tagja szakaszgyőzelmét ünnepli (MTI/AP/Peter Dejong)