A strapamobilok után elkészült a feketeöves notebook

 

A cél az ütésállóság, a bármilyen környezetben megbízható működés, a dupla akkuteljesítmény elérése volt.

cRugged 5424 DROP TEST

A Dell szlogenje szerint világ legkeményebb munkáihoz fejlesztették a Rugged notebookok új generációját, a Latitude 7424 Rugged Extreme, valamint a Latitude 5424 és 5420 Rugged gépeket.

Olyan készüléket akartak, amelyik a gyáraktól a segélyhívó szolgálatokig, a raktári munkától a nyílt tengeren működő olajfúró tornyokig mindenütt működik.

Megbízhatóság 7/24

A Rugged gépek egyik legkeményebb felhasználója a National Geographicnak dolgozó felfedező és úttörő hegymászó, Mike Libecki. Több mint 80 expedíciót tudhat maga mögött, amelyek során olyan helyeken is járt, ahol ember addig még soha.

Korábbi, perui, francia-polinéziai, grönlandi, nepáli és indiai útjaihoz hasonlóan a Dell Rugged legutóbbi, kínai utazására is vele tartott – sőt, abban is segített, hogy a felfedező hazatérhessen.

Rugged 5420 right front partial open

A strapabíróra tervezett gépeket a legvégső határokig tesztelik, hogy kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújthassanak az olyan felhasználóknak, mint amilyen Mike Libecki, vagy mondjuk a McLaren.

Dupla akkumulátor és zökkenőmentes csatlakoztathatóság

Az ütésállóság már alapkövetelmény, az extrém környezeti viszonyokkal szembeni ellenállás pedig önmagában nem elegendő. A legkeményebb munkát végző felhasználók a jobb felhasználói élményt és a nagyobb teljesítményt is elvárják.

Ezért ezek a notebookok bel- és kültérben, esőben és napfényben is tökéletesen látható, nagyobb fényerejű (1000 nit fénysűrűségű), élesebb, nagy felbontású, gazdag színtartománnyal rendelkező kijelzőket kaptak. Megállás nélkül lehet dolgozni az üzem közben is cserélhető, dupla akkumulátoraiknak köszönhetően, amelyek együtt több mint 14 órán keresztül kitartanak.

A nagy adatsűrűségű tárolás érdekében a 7424-es és 5424-es modellek opcionális Blu-Ray-íróval is rendelkeznek, hogy optikai meghajtók legyenek az adatok biztonsági mentésére és külső tárolására.

Minden új Rugged notebook továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal rendelkezik és gyorsabb bejelentkezést biztosít a „Windows Hello” arcfelismeréssel.

A zökkenőmentes csatlakoztathatóság elengedhetetlenül fontos, ezért az új gépek következő generációs, 16-os kategóriájú 4G/LTE támogatással is rendelhetők. A készülék opcionálisan a Band 14 sávhoz is csatlakozhat, így a sürgősségi és segélyhívó egységek is biztosan számíthatnak a rendszer ezen képességére, amikor a legnagyobb szükségük van rá.