Kiszivárgott, milyen lesz a Samsung új csúcskészüléke

 

Várni, vagy nem várni? Három menetben, augusztusban, januárban és februárban árasztják el a vevőket, vélhetően ötféle készülékkel.

Leginkább a Galaxy Note 9-re várnak a piacon. Az augusztus 9-én bemutatandó, érintőceruzás (tollas), amúgy erősen a jelenlegi zászlóshajó S9+ -ra hajazó készülékről bizonyos Ice Universe felhasználó tett közzé egy képet a Twitteren.

Állítása szerint reklámanyagot csípett el

 

Látható, hogy a koreai óriásvállalat dicséretesen még mindig megtartja a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó aljzatot, valamint, hogy az S Pen színe furamód nem egyezik a mobiléval. Találgatások szerint ezzel is a továbbfejlesztett Bluetooth-os tollra akarják felhívni a figyelmet, miként a cég által már korábban is beígért arany színnel.

Amúgy nagy változás nem várható az S9-hez képest, a proci bizonyára Snapdragon 845-ös (mint tudható, rejtélyes okokból Európában Exynos 9810-es), a RAM 6GB, a ROM 64GB, 128GB, 256GB lesz.

Kérdés, hogy azoknak, akiket hidegen hagy az S Pen, nem érdemesebb-e várni a jövő év elejéig a mobilcserével?

2019-ben ugyanis jubileumi éve lesz a Samsungnak, s ebből az alkalomból legalább akkora felhajtást rendeznek, mint mikor az Apple ünnepelte a tízéves iPhone-t.

Most már várhatóan be merik vállalni a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó debütálását a Samsung Galaxy S10-es mobillal. (Ami állítólag iPhone-osan simán X-nek fognak hívni.)

Az utolsó pletykák szerint januárban előállnak a hajlítható kijelzős készülékkel, s februárban, a barcelonai Mobile World Congressen pedig az előlapi kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasós modellel. Ez három változatban (5,8, 6,2 és 6,44 hüvelykes kijelzővel) készül majd. A fáma szerint a második három, a legnagyobb és legdrágább öt (!) hátlapi kamerát kap majd.