Kiderült, miért csukták le koncertje után a híres énekest

 

A bizonyítékok ellenére is ejtették az ellene felhozott vádakat.

Múlthét csütörtökön tartóztatták le Chris Brown énekest West Palm Beachen. A híresség éppen a Coral Sky Amphitheaterben tartott koncertet, amikor megjelentek a rendőrök és egyből az őrsre vitték. Akkor még rejtély volt, miért került a rácsok mögé, most azonban kiderült, hogy 2017-es ügye miatt intézkedtek a hatóságok.

Chris Brown. Fotó:Getty Images/Earl Gibson III

Chris Brown. Fotó:Getty Images/Earl Gibson III

Az énekes tavaly egy fotóst ütött meg egy floridai klubban, akinek az arca felszakadt, gépével viszont az egész jelenetet rögzítette. A bizonyítékok ellenére a bíróság nem találta bűnösnek Brownt, így szabadon távozhatott. A sztár nem vett részt a hétfői bírósági tárgyaláson, ügyvédje azonban nélküle is jó munkát végzett.

Az énekes nem először kerül a hatóság látókörébe, 2016-ban állítólag fegyverrel fenyegetett meg egy nőt, ami miatt szintén letartóztatták, később azonban szabadon távozhatott. Sőt, 2009-ben súlyosan bántalmazta akkori barátnőjét, Rihannát. Az elhúzódó per akkor felfüggesztett börtönbüntetést eredményezett. Akkor mondhatni könnyen megúszta a dolgot, azonban az enyhébb büntetés feltétele az volt, hogy elvonókúrán vegyen részt, amit nem teljesített, így a bíró végül elítélte Brownt, akinek 108 napot keltet a rácsok mögött töltenie.