Pénzt lehet keresni pénzköltés helyett ezekkel a mobilalkalmazásokkal

 

Annak ajánlott, aki amúgy is órákat szeret tölteni az okostelefon nyomogatásával. Ugyan meggazdagodni így biztosan nem fog, de ingyen lehet próbálkozni, s talán pár dollárt keresni is a hobbival.

Több letölthető app ígéri, hogy némi pénzt kereshetünk a használatukkal. A harsány kivitelű, reklámokkal zsúfolt appok új szoftverek tesztelését, vagy kérdőívek, statisztikák kitöltését jutalmazzák. A megszerzett díjat leginkább el lehet vásárolni az Amazonon, vagy beszámítják a Paypalon, netán fizetős szoftver vehető rajta.

Appcasher Androidra és iPhone-ra

Az alkalmazások telepítéséért és futtatásáért itt pontokat lehet kapni, amelyeket a tesztelő az Amazon vagy az iTunes áruházban levásárolhat. A pontok jóváírását a PayPal számlára is lehet kérni.

Ahogy az ilyesmiben szokás, aki felkéri a barátait, külön pontokat szerezhet vele, miként már a puszta feliratkozással és oldallátogatással is.

appcasher1

CashPirate Android

Vagány neve ellenére a CashPirate is csak egy olyan app, mint az előző: pénzre váltja a szerzett pontokat.

A regisztrált felhasználók tesztelhetik az alkalmazásokat, részt vehetnek felmérésekben, játszhatnak és meghívhatnak másokat a csatlakozásra. 1000 pont az 1 dollárnak felel meg, amelyet a Play Áruházban le levásárolni, vagy PayPal-fiókba átvinni.

Big Time Androidra és iPhone-ra

Más a felállás a Big Time alkalmazásnál, amelyben csak sorsolják a nyereményt – viszont ingyen kínálja videójátékok próbáját.

A nyertest Paypal átutalással fizetik ki.

Money App – Cash for Free Apps Androidra és iPhone-ra

Az app a mellékes pénzkereset ígéretével csábít, cserébe némi videózásért, kérdőívek kitöltéséért, valamint ingyenes játékokért.

A keresetet a PayPal számlára utalják.

MoneyApp

Természetesen így – miként a többi „pénzkereseti lehetőség”-gel is – csak pár dollárra lehet szert tenni, s inkább időtöltésnek alkalmas.

De ezúttal legalább elvileg a felhasználónak fizetnek.