Richard Gere ezzel könnyekig hatotta új feleségét az esküvőn

 

Senki nem számított a romantikus meglepetésre.

Richard Gere és a nála 33 évvel fiatalabb kedvese, a 35 éves Alejandra Silva áprilisban mondta ki a boldogító igent. A boldog feleség pedig a spanyol Hola! magazinnak egy igen romantikus részletet is elárult a nagy napról.

Alejandra Silva és Richard Gere. Fotó: Getty Images

Alejandra Silva és Richard Gere. Fotó: Getty Images

“Épp a táncparkettre mentünk, hogy először táncoljuk egy flamenco együttes dalára, és csupán pár lépést tettünk meg, amikor Richard magához vette a mikrofont és énekelni kezdett. Mindenkit meglepett, beleértve engem is. A ceremónia gyönyörű volt, elmondtuk az esküinket, majd felhúztuk a gyűrűket. A gyermekeink voltak a gyűrűhordozók, nagyon megható volt.”

Gere és kedvese 2015 nyarán ismerte el, hogy egy párt alkotnak, azóta persze kiderült, hogy már majdnem egy éve együtt jártak, amikor felvállalták a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. A humanitáriusként dolgozó Alejandra egyszer már volt férjnél, azonban Govind Friedlandtól már évekkel ezelőtt elvált. A házasságból egy kisfiú született, Albert.

Richard számára sem ez az első frigy, Cindy Crawford négy éven át, míg Carey Lowell 14 évig volt a felesége, utóbbitól egy fia is született, Homer most 17 éves.