A Trónok harca miatt Kit Haringtonnak nem volt otthon maradása

 

Menyasszonyánál, Rose Leslienél nincs nagyobb rajongó, aki nagyon komolyan veszi a "semmi spoiler" szabályt.

Mióta Rose Leslie karaktere, Ygritte meghalt a Trónok harca negyedik évadában, a színésznő szereplőből rajongóvá avanzsált. Sokan úgy gondolhatják, hogy Havas Jon, azaz Kit Harington menyasszonyának nem is lehetne jobb dolga, hiszen szerelme folyamatosan szállítja haza számára a belsős információkat, Rose azonban nem vevő a spoilerekre.

Kit Harington és Rose Leslie. Fotó: Photoshot

Kit Harington és Rose Leslie. Fotó: Photoshot

Olyannyira nem, hogy amikor Harington megkapta a tabletjére a nyolcadik évad forgatókönyvét, egyszerűen kitessékelte londoni lakásukból kedvesét.

“Minden az arcára van írva. Nem akartam tudni semmit a folytatásról, a tekintetéből és az arckifejezéséből pedig leolvastam volna, így pakolnia kellett. Mondhatni kiadtam az útját, mehetett a kávézóba.” – mesélte Seth Meyers esti show-jában Rose.

Kit Harington és Rose Leslie akkor szerettek egymásba, amikor a Trónok harca második évadát forgatták Izlandon, a szerelmük pedig azóta is töretlen. A pár szeptemberben jegyezte el egymást, a sorozat utolsó évadának forgatásai miatt egyelőre azonban nem kezdtek bele az esküvői előkészületekbe.