Ulrik
Friss
Trump nem csoportosíthat át pénzt a Pentagontól falépítésre // Felborult egy rákhalászhajó Honduras partjainál 26-an meghaltak // Halálra gázolt a vonat egy embert Szabadkígyósnál // Elhunyt Tabányi Mihály harmonikaművész // Emelkedik a benzin ára pénteken //

MÉG TÖBB HÍR

Muzsikál az erdő

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Macron munkában
Oké, nagyszerű dolog, hogy két nő is akad már az EU vezérkarában (már csak arra kell figyelni, fizetésük legalább annyi legyen, mint férfi-elődeiké), a női kvóta tehát kipipálva.
Galló Béla
Látószög - Schmidt Mária blogja
Pöffeszkedő brit arrogancia
Össze kell kötnünk az európai értékek tiszteletét az Európai Uniótól jövő pénzekkel – mondja Timothy Garton Ash, Pénzért nem tisztelünk semmilyen értékeket – írja Schmidt Mária.
Schmidt Mária
Családban marad!
Nem csak a nagyon kicsiké a világ!
A babás korszak vége, új korszakot, új világot nyit meg a szülők életében. Kiskamaszok és tinédzserek friss, színes, izgalmas világát.
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Bírák megfenyegetésének közjogi vonatkozásai
A Demokratikus Koalíció elnöke a közelmúltban, az elmúlt három évtized hazai politikatörténetében példátlan módon több alkalommal is az igazságszolgáltatás szereplőit, így bírákat és ügyészeket személyükben fenyegetett meg. Alkotmányos értelemben sem védhető megnyilvánulások egy volt miniszterelnök részéről.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
A liberalizmus bukott apostolai
A liberális szekta eljelentéktelenedésének tökéletes szimbóluma, ahogy a Hősök terén összegyűlt hatvanezer ember közönyösen vagy éppen gúnyos mosollyal hátat fordított nekik.
Megyery Gerda (programigazgató, XXI. Század Intézet)
Élő Bolygó Blog
Egyre több az örökerdő az országban
Az örökerdő-gazdálkodással kapcsolatos szakmai napot tartottak a Bakonyban.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)