Ashton Kutcher extrém módot választott arra, hogy túltegye magát Demi Moore-on

 

Az azóta újranősült színész először mesélt a válásáról.

Hat év házasság után, Ashton Kutcher és Demi Moore 2013-ban jelentette be válását. És, hogy hogyan viselte Ashton kapcsolata végét? Nehezen, önsanyargatásba kezdett és szó szerint bevetette magát az erdőbe.

Demi Moore. Fotó: Rex Features

Demi Moore. Fotó: Rex Features

„Azonnal miután elváltam, elmentem a hegyek közé egy hétre teljesen egyedül. Nem ettem, csak tiszta vizet és teát ittam. Nem vittem magammal semmilyen elektronikai eszközt, csak egyedül voltam, nem beszélgettem senkivel. A jegyzetfüzetem, egy toll, víz, meg tea volt nálam egy egész hétig.”

Az extrém körülményeknek meg is lett a böjtje, Ashton friss interjújában azt is bevallotta, hogy két nap után hallucinációi támadtak. Bár senkinek sem ajánlja, de nem bánta meg a dolgot.

Ashton Kutcher második feleségével, Mila Kunisszal. Fotó: Rex Features

Ashton Kutcher második feleségével, Mila Kunisszal. Fotó: Rex Features

„Leírtam az összes addig párkapcsolatomat, ahol úgy éreztem, hogy van még valami érzelmi terhem, vagy bármilyen megbánásom. Mindegyiküknek írtam egy levelet, és a hetedik napon elküldtem őket. Úgy hittem, itt az ideje, hogy jóvátegyem az általam okozott károkat.”

A színész ezt az időszakot kifejezetten spirituálisnak és felszabadítónak írta le. Terheitől megszabadulva pedig ismét rátalált a szerelem, ma már boldog házasságban él Mila Kunisszal, akitől két gyermeke született.