Jim Carrey-t látványosan megviselték a belső démonjai

 

Tagadja, hogy visszatért volna depressziója, de láthatóan nem boldog.

Jim Carrey legutóbb akkor került a címlapokra, amikor magából kifordulva a New York-i divathéten lehetetlen válaszokkal hozta kellemetlen helyzetbe az őt kérdező riporternőt. Most pedig az INews-nak adott interjúját kapták fel, melyben depressziójáról mesélt, ami karrierjének csúcsán keserítette meg néha még a létezését is.

Jim Carrey. Fotó: Getty Images

Jim Carrey. Fotó: Getty Images

Az 55 éves színész azonban biztosította rajongóit arról, hogy már rég túllépet betegségén, és annak ellenére, hogy ritkán érzi magát boldognak, az mégsem írható a depresszió számlájára.

“Éveken át volt részem benne, de most, ha jönnek a sötét fellegek, akkor esik egy kicsit, de nem tud magával rántani a mélybe.”

Jim ennek ellenére nincs a legjobb formájában, vonásai megviseltek, bár jót tett neki, hogy hosszú hónapok után megszabadult hatalmas szakállától. De ha ránézünk, valóban nem Hollywood nagy nevettetőjét látjut, hanem valakit, akit az utóbbi években nem kímélt az élet. Sokak szerint kezd rámenni arra, hogy perbe fogják egykori kedvese, Cathriona White halála miatt. Carrey a lány szülei szerint álnéven beszerzett, vényköteles, bódító hatású gyógyszerekkel látta el lányukat.

Jim Carrey. Fotó: DPA

Jim Carrey. Fotó: DPA

A tárgyalás első napját 2018. április 26-ra írták ki. A per pedig 20 napig fog tartani, ahol Carrey-nek be kell bizonyítania korábbi állítását, miszerint Cathriona ellopta tőle a megnevezett pirulákat és így nem felelős a haláláért.

Elmondása alapján viszont nem aggódik hírneve miatt, ismét forgat, már zajlanak sorozata, a Kidding előkészületei, mindemellett pedig nem érdekli mit mondanak róla majd az emberek, sem most sem halála után. Neki elég, ha a filmes világ különleges színeként emlékeznek majd rá.