Baleset

Három személyautó ütközött össze, torlódik a forgalom az autópályán

Így ünnepelt az ellenzék

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a Talpra magyar! közös ellenzéki (MSZP, PM, DK, Liberálisok, Együtt), az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen (MTI-fotó: Szigetváry Zsolt)
Szabó Szabolcs független országgyűlési képviselő, az Együtt politikusa a Talpra magyar! közös ellenzéki (MSZP, PM, DK, Liberálisok, Együtt) megemlékezésen Budapesten, a Fővám téren (MTI-fotó: Szigetváry Zsolt)
Karácsony Gergely, az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és Tóbiás József szocialista képviselő a Talpra magyar! közös ellenzéki (MSZP, PM, DK, Liberálisok, Együtt) március 15-i megemlékezésen (MTI-fotó: Szigetváry Zsolt)
Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke a Talpra magyar! közös ellenzéki (MSZP, PM, DK, Liberálisok, Együtt), március 15-i megemlékezésen (MTI-fotó: Szigetváry Zsolt)
Falusi Mariann énekes a Talpra magyar! közös ellenzéki (MSZP, PM, DK, Liberálisok, Együtt), március 15-i megemlékezésen Budapesten, a Fővám téren (MTI-fotó: Szigetváry Zsolt)
Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt ügyvivője a Talpra magyar! közös ellenzéki (MSZP, PM, DK, Liberálisok, Együtt), az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából rendezett megemlékezésen Budapesten, a Fővám téren (MTI-fotó: Szigetváry Zsolt)
Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke a Talpra magyar! közös ellenzéki (MSZP, PM, DK, Liberálisok, Együtt), március 15-i megemlékezésen (MTI-fotó: Szigetváry Zsolt)
Jakab Péter, a Jobbik szóvivője felszólal pártja ünnepségén, amelyet az 1848–49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából tartottak a Batthyány-örökmécsesnél (MTI-fotó: Máthé Zoltán)
Vona Gábor, a Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje beszédet mond pártja ünnepségén a Batthyány-örökmécsesnél (MTI-fotó: Máthé Zoltán)
Bod Péter Ákos közgazdász, korábbi jegybankelnök beszédet mond az LMP ünnepi megemlékezésén egy fővárosi szállodában az 1848–49-es forradalom és szabadságharc emléknapján (MTI-fotó: Koszticsák Szilárd)
Szél Bernadett, az LMP társelnöke beszédet mond a párt ünnepi megemlékezésén egy fővárosi szállodában az 1848–49-es forradalom és szabadságharc emléknapján (MTI-fotó: Koszticsák Szilárd)
Szél Bernadett és Hadházy Ákos, az LMP társelnökei, valamint Bod Péter Ákos közgazdász, korábbi jegybankelnök a párt ünnepi megemlékezésén (MTI-fotó: Koszticsák Szilárd)
Gerő András történész és Jeszenszky Géza volt külügyminiszter beszélget Dömsödi Gábor moderátor vezetésével az LMP ünnepi megemlékezésén egy fővárosi szállodában az 1848–49-es forradalom és szabadságharc emléknapján (MTI-fotó: Koszticsák Szilárd)
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt békemenetének résztvevői az Oktogonnál (MTI-fotó: Illyés Tibor)
(MTI-fotó: Illyés Tibor)
A párt logója egy lufin a Magyar Kétfarkú Kutya Párt békemenetén az Oktogonnál (MTI-fotó: Illyés Tibor)