Videó

Megrázó felvételen, ahogy machetével támad az utasra egy maszkos késelő a londoni metróban

A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek a a Borsó-hegyen

Kopjafák a szlovák légierő hejcei katasztrófájának helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen a baleset tizenkettedik évfordulóján, 2018. január 19-én (MTI-fotó: Vajda János)
Kopjafák a szlovák légierő hejcei katasztrófájának helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen a baleset tizenkettedik évfordulóján, 2018. január 19-én (MTI-fotó: Vajda János)
A szlovák légierő hejcei katasztrófájának tizenkettedik évfordulóján tartott megemlékezés résztvevői a tragédia helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen 2018. január 19-én (MTI-fotó: Vajda János)
A tragédia egyetlen túlélője, Martin Farkas a szlovák légierő hejcei katasztrófájának tizenkettedik évfordulóján tartott megemlékezésen a tragédia helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen 2018. január 19-én (MTI-fotó: Vajda János)
Simicskó István honvédelmi miniszter mécsest helyez el egy kopjafánál a szlovák légierő hejcei katasztrófájának tizenkettedik évfordulóján tartott megemlékezésen a tragédia helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen 2018. január 19-én (MTI-fotó: Vajda János)
Peter Gajdos szlovák védelmi miniszter mécsest helyez el egy kopjafánál a szlovák légierő hejcei katasztrófájának tizenkettedik évfordulóján tartott megemlékezésen a tragédia helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen 2018. január 19-én (MTI-fotó: Vajda János)
Simicskó István honvédelmi miniszter koszorúz a szlovák légierő hejcei katasztrófájának tizenkettedik évfordulóján tartott megemlékezésen a tragédia helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen 2018. január 19-én. Mellette Benkő Tibor vezérkari főnök (MTI-fotó: Vajda János)
Simicskó István honvédelmi miniszter és Peter Gajdos szlovák védelmi miniszter a szlovák légierő hejcei katasztrófájának tizenkettedik évfordulóján tartott megemlékezésen a tragédia helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen 2018. január 19-én. Balról Benkő Tibor magyar és Milan Maxim szlovák vezérkari főnök (MTI-fotó: Vajda János)
Simicskó István honvédelmi miniszter és Peter Gajdos szlovák védelmi miniszter mécsest helyez el a szlovák légierő hejcei katasztrófájának tizenkettedik évfordulóján tartott megemlékezésen a tragédia helyszínén, a Borsó-hegyen állított emlékhelyen 2018. január 19-én (MTI-fotó: Vajda János)s