Átvették nyereményeiket a Magyarország Szépe verseny díjazottjai

 

A szépségkirálynő, Nagypál Krisztina amellett, hogy egy évig viselheti a koronát, egy új autóval, egymillió forint készpénzzel, reklámszerződéssel és egzotikus utazással is gazdagodott. Az udvarhölgyek, valamint a közönségdíjas sem távozott üres kézzel – hangzott el az M1-en.

Nagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe verseny június 23-ai döntőjét, amelyet a Duna Televízió élőben közvetített. A Miss World Hungary győztese ezzel lehetőséget kapott arra, hogy képviselje Magyarországot a világ egyik legrangosabb szépségversenyén. A 22 éves Nagypál Krisztina amellett, hogy egy évig viselheti a koronát, értékes nyereményekkel is gazdagodott. Az ajándékokat most vehette át.

Nagyon szépen köszönöm az összes ajándékot és nyereményt, amit kaptam, nagyon örülök mindegyiknek. De számomra a legnagyobb ajándék az, hogy Magyarországot én képviselhetem a világversenyen, ami Londonban lesz decemberben, és remélem, hogy ott is olyan sikereket érhetek majd el, mint akár Kulcsár Edina, ez a fő célom – mondta Nagypál Krisztina.

A 22 éves szépségkirálynő mellett udvarhölgyei, Gaál Tímea és Csonka Rebeka, valamint a közönségdíjas Lakatos Lilla is értékes ajándékokat vehetett át.

A verseny rengeteget adott számomra, megismertem magamat több oldalról is, ráadásul az, hogy ekkora nyilvánosságot kaptam és ennyi szeretetet az emberektől, felbecsülhetetlen. Szerintem az emberi értékek között az a legfontosabb, hogy szeressük és segítsük egymást – mondta Lakatos Lilla.

Idén hatodszorra választották meg Magyarország Szépét, aki hazánkat képviseli majd a londoni világversenyen. A Miss World döntőjét december 14-én rendezik meg, addig több kisebb versenyen is részt kell venniük az országok legszebbjeinek.