Beatrix, Erna
Friss
„Rontáslevétel” ígéretével csaltak ki pénzt és ékszereket // Hidegvérű ménes alapításáról tárgyalt az agrárminiszter // Lengyelország amerikai cseppfolyós gázt ad el Ukrajnának // Nem indítanak pert a volt FBI-igazgató ellen // Olekszij Honcsaruk az új ukrán kormányfő // Pár órára leáll a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer //

Megtalálhatták II. András király és felesége sírhelyének alapját

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A követek
Minden hazáját szerető, normális ember, bármilyen viszonyban is van honfitársaival, egy külső féllel, hatalommal szemben szükségét érzi az összefogásnak a sajátjai érdekében.
Maczkó Ú. Róbert
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Brüsszel Gyurcsánynéval üzent
Brüsszel nem akarja kifizetni a schengeni külső határt védő magyar kerítés költségeinek arányos részét. Ezt üzente meg most Gyurcsányné által.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Nagyszerű Britannia, hová lettél?
Miért költözik el Londonból egyre több magyar az angol vidékre vagy haza? Miből van elegük?
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Alaptörvény blog
Akciózó Amnesty International – Nyomásgyakorlás a független magyar igazságszolgáltatásra?
2019 nyarán az Amnesty International Magyarország esti fényvetítést rendezett Budapesten, hogy így tiltakozzon „a bíróságokra nehezedő egyre nagyobb kormányzati befolyás ellen”.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Ellenszer
A harminc éve hegemón helyzetben lévő neoliberális „washingtoni konszenzus” lebomlása lehetőséget ad arra, hogy a jobboldal megerősítse pozícióját.
Békés Márton
Családban marad!
Szeptemberi hangoló
Még bőrünkön a nyár illata, de a nyár múltával a hosszabbodó éjjelek és az elsárgult gesztenyelevelek szembesítenek azzal, hogy véges minden.
Máthé Zsuzsa
Élő Bolygó Blog
Nem voltak melegebbek az ősi óceánok a mostaniaknál
Izraeli kutatók kimutatták, hogy a Földön több százmillió éve keletkezett ősi óceánok vize nem volt melegebb napjaink óceánjainak vízénél.
Élő Bolygó Blog
Ötvenmillió év alatt heverhetné ki az új-zélandi madárvilág az ember kártételét
Új-Zélandra érkezése óta az ember olyan mértékben megtizedelte a madárvilágot, hogy regenerálódásához mintegy 50 millió évre lenne szükség.

Ridikül