Levente, Irén
Friss
Győzelemmel zárta a margitszigeti felkészülési tornát a női vízilabda válogatott // Csoportelső és negyeddöntős a női kosárlabda-válogatott az Eb-n // Elhunyt Bart István író, műfordító, könyvkiadó // Elhunyt Radnai Annamária dramaturg, műfordító // Halálos baleset történt Kaposváron // Börtönt kért az ügyész Hunvald Györgyre // A halálbüntetés visszaállítását és szibériai bérrabtartást követel a Mi Hazánk Mozgalom //

MÉG TÖBB HÍR

A BKV arcai

blogok
Alaptörvény blog
Bírák megfenyegetésének közjogi vonatkozásai
A Demokratikus Koalíció elnöke a közelmúltban, az elmúlt három évtized hazai politikatörténetében példátlan módon több alkalommal is az igazságszolgáltatás szereplőit, így bírákat és ügyészeket személyükben fenyegetett meg. Alkotmányos értelemben sem védhető megnyilvánulások egy volt miniszterelnök részéről.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
A liberalizmus bukott apostolai
A liberális szekta eljelentéktelenedésének tökéletes szimbóluma, ahogy a Hősök terén összegyűlt hatvanezer ember közönyösen vagy éppen gúnyos mosollyal hátat fordított nekik.
Megyery Gerda (programigazgató, XXI. Század Intézet)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Az ellenzék csodafegyvere: Isztambul
A hazai balliberális ellenzék napok óta pezsgőt bontva ünnepli az isztambuli polgármester választás eredményét. Úgy rajongják körbe a szociáldemokrata ellenzéki jelölt győzelmét, mintha ők m
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
Kanadából jöttem, mesterségem címere…
Milyen demokráciafelfogás az, ahol a választópolgárok elsöprő többsége által megválasztott szuverén ország vezetőjét számon kérheti a francia elnök vagy a német kancellár?
Schmidt Mária
Élő Bolygó Blog
Egyre több az örökerdő az országban
Az örökerdő-gazdálkodással kapcsolatos szakmai napot tartottak a Bakonyban.
Családban marad!
Mi a jó a nyárban?
Szeretjük a nyarat. Ki ezért, ki azért.
Máthé Zsuzsa
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Azért vannak itt furcsaságok
Éppen kezdtem volna lekászálódni a Valdan Matics féle enyhén gerjesztő, igazság hirdető szérumról! Ismert, hogy a csúnyán szétégett kézilabda vb után a magyar válogatott egyik szövetségi kapitánya vállalata a nyilvánosságot és jó erősen bemondta a frankót!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Benitez lehet most nyert egy bajnoki címet a Liverpoolnak?
Akik egy cseppet is utálják Pep Guardiolát és az ő stílusát, kedd este óta kéjes érzéssel a mellkasukban járkálnak, kikapott a Manchester City a Newcastle vendégeként!
Horti Gábor (Vezetőedző)