Ismét megrendezik a Startup Safari fesztivált Budapesten

 

Negyedik alkalommal rendezik meg idén áprilisban a Startup Safari fesztivált Budapesten. Az érdeklődők megismerkedhetnek a számukra érdekes cégekkel, szakmákkal, emberekkel az infokommunikációs szektor, a kreatív ipar, a startup-kultúra, valamint az ezek köré csoportosuló üzleti szolgáltatások és társadalmi ügyek területéről.

A Startup Safari egy 2012-ben indult kezdeményezés, melynek fő célja a startupok világának megismertetése valódi munkakörnyezetben a minél szélesebb közönség aktív és egyenrangú részvételével. Az első Safarit Berlinben rendezték meg Németországban, és világszerte már 25 várost sikerült meghódítania, köztük Budapestet is. Az idei háromnapos Startup Safari több mint háromszáz programmal várja az érdeklődőket száz helyszínen mintegy ötezer résztvevővel.

A rendezvényen nemcsak munkalehetőségek sora nyílik meg a karrierválasztás előtt álló emberek számára, hanem a rendezvény három napja alatt értékes kapcsolatokra tehetnek szert az ambiciózus érdeklődők: a fesztiválon alapítók, szabadúszók, befektetők vagy éppen a tudományos élet képviselői vannak jelen, akikkel egy érdekes előadás után akár kávézás közben is beszélgethetnek.

Idén sem lesz hiány külföldi résztvevőkből. Budapestre látogat Berlinből Joanna Bakas, az LHBS stratégiai és innovációs cég vezető partnere, hogy az agilis vállalati működés feltételeiről meséljen. A dán Alex Felman, a Felman Family Office ügyvezető igazgatója többek közt az ötletemberek és a kivitelezők közötti fontos különbségekre mutat rá, ami alapjaiban határozhatja meg egy startup sikerét.

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is tematikus útvonalak segítenek a tájékozódásban, amikkel mindenki a saját érdeklődési körének megfelelően válogathatja ki az előadásokat és a cégeket. 2019-ben többek közt olyan főbb témák lesznek terítéken, mint az oktatás jövője, a dizájn, a technológia és gasztronómia közötti kapcsolat, a mesterséges intelligencia, az ipar 4.0, a digitális marketing, a termékfejlesztés, a UI/UX hatása vagy éppen az automatizálás.

A Startup Safari április 17–19. között várja az érdeklődőket.

Bővebb információt ide kattintva olvashat.