Gőzerővel készülnek a versenyzők a TEK küzdősport gálájára

 

Gőzerővel készülnek a versenyzők a Terrorelhárítási Központ hétvégi küzdősport gálájára. A TEK-esek mellett katonák, rendőrök, mentősök, tűzoltók, és például a NAV munkatársai is kötelek közé lépnek majd. Budapesten a BOK-csarnokban lesz a gála, a belépés ingyenes.

Szombaton tartják a Budo- és Küzdősport Gálát a BOK-csarnokban. A versenyen a TEK mellett a honvédelem, a rendőrség, a katasztrófavédelem, a mentőszolgálat és az adóhatóság munkatársai is bemutathatják tudásukat különböző stílusokban, így például kickboxban, judoban és karateban is. Hetek óta folyamatosak az edzések.

A felkészülést idén a holland küzdősport-legenda, Remy Bonjasky segítette. A háromszoros profi K-1 világbajnok a gála díszvendégeként érkezett hazánkba, akit azonnal lenyűgözött a TEK munkatársainak felkészültsége.

A Terrorelhárítási Központ hatodik alkalommal rendezi meg a Budo- és Küzdősport Gálát. A szombati rendezvényen délelőtt 9 órakor kezdődnek a selejtezők, a döntőket délután öt órától tartják. A programot küzdősportokkal kapcsolatos kiállítás és vásár, valamint harcművészeti bemutatók is színesítik.

Az esemény ingyenes, a látogatók adományaikkal a Bethesda Gyermekkórházat támogathatják.