Szelfirekord a Balaton Fesztiválon

 

Manapság nagy divat az önfotó, azaz a szelfi. A közelmúltban rendezett Balaton Fesztiválon kísérletet tettek a magyar szelfirekord megdöntésére. A Balatoni nyár című műsorban kiderült, sikerült-e a rekord, és hányan vettek részt a kísérletben.

A legtöbb személy által egyszerre, egy időben elkészített szelfi tömegszerű rekordja már nem először kerül megdöntésre Magyarországon.

A balatonkenesei Széchenyi parkban a Balaton Fesztivál csapata a Perfero Magyarország Kft. szervezésében és támogatásával, Biró Viktória irányításával sikerrel döntötte meg a 2016-ban Békéscsabán felállított magyar szelfirekordot, amelyen akkor ötszáz fő vett részt.

Balatonkenesén idén hatszázötvenen szelfiztek egyszerre – jelentette ki Sebestyén István, a Magyar Rekord Egyesület elnöke. Hozzátette, ezzel pontosan százötven fővel sikerült emelni a legutóbbi rekordot.

A Balaton Fesztivál minden évben próbál valami újat és különlegeset alkotni a résztvevőknek, ezért esett a szervezők választása idén egy közös szelfikészítésre – mondta Bagi Péter, a Balaton Fesztivál szervezője. Hozzátette, a közös képkészítést számtalan fotó és drónfelvétel is rögzítette.

A képeket a Magyar Rekord Egyesület és a Balaton Fesztivál honlapján lehet megtekinteni.

A cikkünkhöz használt kép illusztráció.