Nándor
Friss
Napsütés szabdalja fel a felhőket pénteken // Eltűnt egy 15 éves lány - a rendőrség a lakosság segítségét kéri // Repülőgép-hordozónak ütközött egy helikopter Amerikában // Emelkedett a nyugat-nílusi láz halálos áldozatainak száma Romániában // Hazatértek a magyar rendőrök Macedóniából // Olcsóbban tankolunk péntektől //

blogok
Élő Bolygó Blog
Óriási kárt okoznak a poloskák
A becslések szerint több milliárd eurónyi gazdasági kárt okoznak világszerte és Közép-Európában, így Magyarországon is a megtelepedett poloskák.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A hajléktalanokat integráljuk, ne a migránsokat!
Amikor a kormány segíteni akar a hajléktalanokon, a “haladó" sajtó és “szakma” azt támadja. Amikor éppen nem segít, akkor meg azon sivalkodnak, hogy hányan fagynak meg télen az utcán.
Kiszelly Zoltán
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Mbappe, a félelmetes szörny!
Az egészen megdöbbentő volt, ahogyan Kylian Mbappe odavert a német védőknek! A Nemzetek Ligája francia-német összecsapás amúgy is kopogós volt. Ha csak a polgári és nem sport történelmet nézzük, pár emberbe mindkét országban erősen benyilallt a fájdalom bizonyos világháborús emlékek miatt, de most nem ez a téma.
Horti Gábor (Vezetőedző)
Családban marad!
Ünnepvédők
Ha mindig Karácsony van, sosincs Karácsony!
Király Nóra
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Így múlik el a világ dicsősége
A meneküléshez már nagyon kevés lesz, hogy Joachim Löw 2014-ben világbajnok csapatot épített, meg egy csomó kellemetlen pillanatot adtak olyan válogatottaknak, mint a brazil és az angol, lejárt a lemez!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
II. János Pál emlékezete
Negyven évvel ezelőtt választották pápává II. János Pált. Jelen írással az azóta a szentek sorába emelt egyházfőre, az emberiség igaz barátjára emlékezünk.
Horváth Pál (teológus, vallástörténész)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Prohászka Ottokár domborművénél
A kápolnásnyéki Halász-kastély kertjében avatták fel Elek Imre szobrászművész Prohászka Ottokár-domborművét. Alább L. Simon László író, politikus avatáskor mondott beszédét közöljük.
L. Simon László
Alaptörvény blog
Sért-e alapjogot a politikai cenzúra a közösségi oldalakon?
A válasz látszólag egyszerű: a közösségi oldalak folyamatos letiltásai által a közérdekű információhoz való alapjoga sérül a felhasználóknak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

RIDIKÜL