Gál
Friss
Derűs kedd vár ránk // Átadás előtt a zalaegerszegi tesztpálya első üteme // Nyomozhatnak a pártpénzek miatt // Olcsóbban tankolunk szerdától // Maró gáz miatt került kórházba tíz diák //

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Élő Bolygó Blog
Sertéspestissel fertőzött vaddisznót találtak az országban
A kórt most először egy még élő állatban fedezték fel Tarcal környékén.
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Mi lesz veled Michael Schumacher?
Amikor Michael Schumacher beindult a Formula 1-ben, sokat érezték: eljött egy fiatal sofőr, aki majd jól megmutatja az évek óta marakodó öreg rénszarvasoknak, hogyan kell tempósan, zajosan, zűrösen kormányozni a világ leggyorsabb versenyén a verdát!
Horti Gábor (Vezetőedző)
BlogGÓL - Horti Gábor blogja
Most már a hollandoktól is kikap a Nationalelf
A lehető legnagyobb öröm, a boldogság Himalájája, a siker gyémántgyűrűje egy holland számára, ha a németek elverik! Legyen bármiben: snapsz, Formula 1, a legnagyobbat még is akkor robban az endorfin, a boldogság bomba, amikor fociban csapják szét a szomszédot!
Horti Gábor (Vezetőedző)
Látószög - Schmidt Mária blogja
Prohászka Ottokár domborművénél
A kápolnásnyéki Halász-kastély kertjében avatták fel Elek Imre szobrászművész Prohászka Ottokár-domborművét. Alább L. Simon László író, politikus avatáskor mondott beszédét közöljük.
L. Simon László
Családban marad!
Kultúráról, másképp
Az egymással való bánásmódunkban tapintható a kulturáltságunk foka és ez az azzal összefüggő mentális állapotunk tükörképe is.
Máthé Zsuzsa
Alaptörvény blog
Sért-e alapjogot a politikai cenzúra a közösségi oldalakon?
A válasz látszólag egyszerű: a közösségi oldalak folyamatos letiltásai által a közérdekű információhoz való alapjoga sérül a felhasználóknak.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Sajtószabadság, vagy amit akartok
Úgy van az, hogy ha valamit egyszer a haladás egyik ötletmestere kitalál, akkor az végig járja az egész libsi sajtót, és évekig hallgathatjuk, függetlenül attól, hogy egyébként igaz-e.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
Trump előtt, Trump után
Orbán, ahogy Steve Bannon mondta: Trump volt Trump előtt. Orbán már akkor azt hirdette, hogy nekünk Magyarország az első, amikor még az USA ezerrel amerikanizált.
Schmidt Mária

RIDIKÜL