Átadták a Fidesz-KDNP levelét Izrael budapesti nagykövetének

 

A kormánypártok ebben arra kérik a diplomatát, járjon közbe annak érdekében, hogy a Soros-hálózatot leleplező hangfelvételt a The Jerusalem Post bocsássa a magyar kormány rendelkezésére. A KDNP-s Hollik István azt mondta, egy ilyen ügy komoly nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel, fontos, hogy a magyar kormány megfelelően ki tudja vizsgálni – hangzott el az M1 Híradójában.

Csütörtökön adta át Hollik Isván, a Fidesz-KDNP levelét Izrael budapesti nagykövetének. A kormánypártok ebben arra kérik a diplomatát, személyes kapcsolatait felhasználva járjon közbe annak érdekében, hogy a Soros-hálózatot leleplező hangfelvételt a The Jerusalem Post bocsássa a magyar kormány rendelkezésére.

Az izraeli lapban március 15-én jelent meg írás Magyarországról. Az újságcikk szerint, az egyik Soros-szervezet vezetője arra próbálja rávenni a német kormányt, hogy a magyarországi német vállalatokon keresztül zsarolja meg a magyar kormányt és így érje el a civil szervezetek külföldi támogatásáról szóló törvény visszavonását.

Ehhez Dénes Balázs szerint például a Mercedes, az Audi és a Bosch, mint a legnagyobb tőkebefektetők és foglalkoztatókat kell felhasználni. Az izraeli lap cikke egy még januárban Amszterdamban készült beszélgetés hangfelvételére hivatkozik.

Sorra buknak le azok a Soros Györgyhöz kapcsolódó szervezetek, amelyek a migrációt szervezni akarják Magyarországra – erről már a külgazdasági és külügyminiszter beszélt. Szijjártó Péter hozzátette, a magyar nemzetbiztonsági érdekekkel ellentétessen tevékenykedő NGO-k ellen fel kell lépni, a kormány ezért nyújtotta be a Stop Soros törvénycsomagot.

Szijjártó Péter hozzátette, ezen szervezetek tevékenységét, csak akkor tudják korlátozni, vagy megtiltani, ha választások után bevándorlásellenes országgyűlés működik majd, amely elfogadja ezt a törvénycsomagot.